2777
2789

سلام 

تقریبا همه چیز پرسیدم 

فقط این مونده که آیا حاضر هستید با اشخاصی از قومیت های دیگه ازدواج کنید 

زمان شاه تو ایران بخاطر حصور گسترده شرکت های خارجی شکت ها و خارجی های زیادی تو ایران بودن ازدواج با خارجی هم تو ایران زیاد بود اون زمان الان بیشتری خارجی های کشور افغانی ها عراقی ها چینی ها هندی ها  ایران کشورهای همسایه ارمنستان تاجیکستان آذربایجان  هستن خصوصا آفریقا از آفریقا و سیاه پوست خیلی میان تهران الان  اوگاندا اتیوپی نیجریه (خلاصه توریست های ارزان قیمت میان ایران الان دیگه مثل زمان شاه نیست   ) 

نظرتون راجب ازداج با دونفر با قومیت و فرهنگ های  متفاوت چیست؟ 

فامیل ها و بچه هاصون دچار مشکل نمیشن 

تو نصیحت های مذهبی گفته میشه با زنی از قوم خودت ازدواج کن 

(البته ایران چون تو مرکز دنیاست مردمش با ۹۰ درصد سایر قومیت ها آشنایت دارن بخاطر همین موقع ازدواج با قوم غریبه اشکالی پیش نمیاد)

قدیم یک لطیف بود میگفت یک خارپشت و یک مار فرزندشان سیم خار دار 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم و نمی‌دونم 

ولی برادرم با یه خارجی ازدواج کرده 

چون مسلمان بود مشکل زیادی ندارن در مورد دین 

در واقع هرکی احترام میزاره به اون یکی در مورد این مسائل 

و خیلی باهم خوبن جوری که ما فکرشو نمیکردیم

و خب فعلا بچه ندارن 

بله حاضرم بجز یک قومیت البته اونم چون اکثرا با ما ناسازگار هستن و نمی‌تونیم باهم کنار بیایم

عرب فارس لر بلوچ و...همگی انسان های خوب و شریف زیاد دارن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

برام قوم و کیش و ایین  و جغرافیا مهم نیست 

مهم انسان‌بودن طرف و واینکه درشان و شخصبت خودم و خانواده ام باشه هست 

هر چند افراد خانواده ی ما هیچ کدوم با همشهری و هم زبون خودمون ازدواج نکردن