fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 8654 عنوان دانشجو معلما میاین ی لحظه؟ 64 بازدید | 6 پست درس و محل تحصیلتون رو میشه بگید؟راضی هستین؟کاری به حقوقش ندارم اصلافقط برا انتخاب رشته فرهنگیان الویت دبیری شیمی و زیست رو زدم..بنظرتون خوبه؟بعد علوم و کاروفناوریاخریم تربیت بدنی :) 1403/03/10 | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara31356 عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 3291 عزیزم یه سوال دارم داشتی انتخاب رشته میکردی این جا که نوشته استان وشهر بومی طبق اون باید انتخاب رشته کنیم ؟؟؟من متولد قمم ومدرک سال دوازدهمم اون جا گرفتم والان هستم چرا مازندران زده؟؟؟
نغمه____21 عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 2217 دخترخالم بهداشت مدارسهدانشگاه علوم پزشکی ساریمحل تحصیل دانشگاه علوم پزشکیدرآمد خالص ۸۵۰۰ چون خوابگاه فرهنگیان نیست کسریات نداره حقوقشکیف دنیارو میکنه من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 8654 نمیدونم ولی خب هنوز امتحان نهایی دوازده ندادی که برات ثبت بشه فک کنم..همون پایه برات در نظر گرفتن انگار :)
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 8654 دخترخالم بهداشت مدارسه دانشگاه علوم پزشکی ساری محل تحصیل دانشگاه علوم پزشکی درآمد خالص ۸۵۰۰ ... بهداشت مدارس برا ماهم داره اتفاقاولی اینکه چون علوم پزشکین و فرهنگیان نیستن مختلطه دانشگاهشون ؟راستش دلم میخواد ی رشته ای برم که تدریس داشته باشهکاروفناوریم خوشم نمیاد حتی :)
نغمه____21 عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 2217 بهداشت مدارس برا ماهم داره اتفاقا ولی اینکه چون علوم پزشکین و فرهنگیان نیستن مختلطه دانشگاهشون ؟ ر ... بله مختلط اتفاقا بهشون گفتن شاید تدریس بهشون دادن مثلا تدریس کتاب پایه دوازدهم به اسم سلامت و بهداشتنمیدونم داشتید یا نهاین رشته هم سختی کار نداره و خیلی راحته شرایطش پرفکته دانشگاه با امکانات عالی علوم پزشکی ، حقوق خیلییی بالاتر از دیگران فرهنگیان، کار سبک و راحت و...ولی بازم تصمیم گیرنده نهایی شما هستید.. من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 8654 بله مختلط اتفاقا بهشون گفتن شاید تدریس بهشون دادن مثلا تدریس کتاب پایه دوازدهم به اسم سلامت و ... ❤❤متشکرم از راهنماییتون،ممنونم :)