2777
2789

اول  خودم بگم مراسم خاک سپاری یکی از دوست پدرم بود بعد  رفتم تسلیت بگم به جایی که خانواده اون مرحوم بگم رفتم به اون آقایی که  ایستاده بود و هیچ کاره بود گفتم و آب شدم  البته این خنده دار نیست اما چیزی یادم نمیاد اگه یادم اومد تعریف می‌کنم حالا شما بگید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادمه تو کلاس زبان بودم دختره هم مدرسه ایم گف دبیر عربیتون خانم سلیمانیه؟این دبیره مجازی چون دیر فرسدادم امتحانو بهم صفر داد منم گفدم ارههه خیلی بده خوب تدریس نمیکنه فلانه فلانه منتظر تایید و همراهی ک گفت.....مامانمه/: لال شدم قشنگ میخاسدم جمعش کنم هیچی ب ذهنم نرسید گفدم خبه هاا فق یکم سخت گیره پوزخند زد بهم اهه//:

یادمه تو کلاس زبان بودم دختره هم مدرسه ایم گف دبیر عربیتون خانم سلیمانیه؟این دبیره مجازی چون دیر فرس ...

بهترین راه فرار رو به جلوعه 

باس میگفتی معلومه تو دخترشیا🤣🤣

🩹💚I'm healing 

چند سال پیش با دوستم راهمون یکی بود باهم میرفتیم مدرسه برمیگشتیم صبح زود داشتیم میرفتیم یه زن چادری تقریبا مسن جلومون گرفت گفت از این مدرسه راضی هستین؟ماهم گفتیم شاید میخواد دخترشو ثبت نام کنه همینجورر پشت هم بد از مدیر گرفته تاا خود مدرسه گفتیم بعد زنه خیلی عادی گفت باشه ممنون و رفت و زنگ آخر یهو زنه اومد سرکلاس مدیرمونم همراهش اومد گفت ایشون از آموزش پرورش اومدن فلان...منو دوستم رفتیم تو زمین رسما😂

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.
بعد چیشد به شما چیزی نگفت

خدا خدا میکردیم به رومون نیاره مثل اینکه اومده بود عملکرد مدرسه و این چیزا رو ببینه 

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.