2777
2789

شما تقریبا فقر ویتامین‌دی دارید یعنی پایین‌ترین وضعیت 

به فاصله دوهفته 2 آمپول ویتامین‌دی تزریق کنید 

و بعد از یکماه هر 10 روز یک قرص ژلاتینی 50هزار همراه با نهار مصرف کنید 

هیچوقت ندارید ویتامین‌دی از 50 پایین بیاد و هر چی به 70 تا 80 نزدیک باشه که خیلی عالی و سیستم ایمنی و جذب کلسیم در استخوان و دندان در بالاترین حالت خودش قرارداره.

ویتامین‌دی 3 فعال ساز داره که بدون این 3 تا مصرف اون تاثیر خیلی کمی داره و حتی می‌تونه باعث کلسیفیکاسیون بشه 

منیزیوم 

ب۲

ب۳

هر روز حداقل 150 تا 300 میلی‌گرم منیزیوم بیومگنلیت 

هفته‌ای 3 عدد قرص ب‌‌کمپلکس 

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تقریبا فقر ویتامین‌دی دارید یعنی پایین‌ترین وضعیت  به فاصله دوهفته 2 آمپول ویتامین‌دی تزری ...

سلام قشنگم یه ماه پیش دکتر رفتم قرص ویتامین دی۳+امگا۳ بهم داد هر روز باید بخورم به مدت سه ماه این چبرانش نمیکنه؟

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

سلام قشنگم یه ماه پیش دکتر رفتم قرص ویتامین دی۳+امگا۳ بهم داد هر روز باید بخورم به مدت سه ماه این چب ...

متاسفانه دکترای ما درک درستی از ویتامین‌‌دی و نحوه دقیق عملکرد اون در بدن ما ندارن و همین نحوه مکملی که به شما دادن کاملا مشخصه.

شما باید آمپول تزریق کنید که سریع از این وضعیت خارج بشید و وارد حالت نرمال بشید بعد از اون می‌تونید قرص ژلاتینی 50 هزار مصرف کنید در ضمن امگا۳ ربطی به ویتامین‌دی نداره شما باید،فعال ساز اصلی ویتامین‌دی یعنی منیزیوم رو مصرف کنید،که ویتامین‌دی بتونه فعال بشه و جذب بدن بشه.

برای مصرف روزانه هم قرص مصرف نکنید،قطره مصرف کنید چون چرب بوده و جذب بالایی داره برخلاف قرص معمولی که ژلاتینی نیست،و جذب پایینی داره که اینهم از کم سوادی دکتر شماست.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
متاسفانه دکترای ما درک درستی از ویتامین‌‌دی و نحوه دقیق عملکرد اون در بدن ما ندارن و همین نحوه مکملی ...

مرسی از راهنمایی دوست عزیز

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)