2777
2789
عنوان

شک به نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 34 پست
واقعا دخترخالشه یعنی شما دخترخاله همسرتو ندیدی؟ خداییش چرا مردا اینجوری شدن یعنی یه درصدم خودشونو ج ...

چون زنای ما خیلی بسوز و بساز شدن دیگه یبار ببخش دو بار ببخش یارو زن میاره تو. تخت خودشون میبخشن من همسرم خیانت نمیکنه چون میدونه اگه چیزی ببینم صبح بلیط میگیرم میرم جزایر قناری با بیکینی براش عکس میفرستم یذره زنا باید محکم باشن بخدا قدیما اینجوری نبودن

پس دنبال یه دلیل محکم واسه جداشدنی

دهن بینه زود اعصبانی میشه دیگه زیاد بهم توجه نمیکنه الان یه ماهه همو ندیدم سر چیزای کوچیک دعوا راه میندازه ، خانواده ش اصلا منو دوست ندارن یه بارم دعوتم نکردن ، خیلی ایرادا داره تازگی ها رو شده تا الان باهاش  ساختم اما خیانت رو دیگه نمیتونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا دخترخالشه یعنی شما دخترخاله همسرتو ندیدی؟ خداییش چرا مردا اینجوری شدن یعنی یه درصدم خودشونو ج ...

نه اصلا بیشتر فامیلاش شهرستانن ، یه بارم منو دعوت نکردن خونه شون واقعا نفهمن

چون زنای ما خیلی بسوز و بساز شدن دیگه یبار ببخش دو بار ببخش یارو زن میاره تو. تخت خودشون میبخشن من ه ...

منم همینو میگم 

من میگم اگه شوهرم خیانتم بهم بکنه ایشالا که من تا آخر عمر نفهمم 

چون نفهمیدنش یه درد فهمیدنش هزارتا😐

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
دهن بینه زود اعصبانی میشه دیگه زیاد بهم توجه نمیکنه الان یه ماهه همو ندیدم سر چیزای کوچیک دعوا راه م ...

چه خوب ک عقد کردی ندیدی قبل عقد اینارو قبل اینکه زنش شی مگه نمیشناختیش مگه زندگی همینجوریه قبلش باید میدیدی خانوادش دوست ندارن عزیزدلم الان طلاق بگیری فک نکنم آب از آب تکون نمیخوره به مشکلات طلاقم فک کن 

منم نامزدمو اینجوری امتحان کردم قبلا .وا داد و دوست شد با منه خیالی.منم تموم کردم.البته عقد نبودم.اگه شرایط طلاقو داری امتحان کن چون اگه حست میگه جواب میده پس حتما میده

خدایا خیلی زود یه نی نی تپلی بهم بده
چه خوب ک عقد کردی ندیدی قبل عقد اینارو قبل اینکه زنش شی مگه نمیشناختیش مگه زندگی همینجوریه قبلش باید ...

اینطوری نبود قبلش ، مهربون بود برا من زود اعصبانی نمیشد برا مادر پدرم روزای خودشون کادو میگرفت بهم توجه میکرد ، درمورد خانواده شم نمیدونستم اونا رو که از کجا میدونستم اصلا ادم به این نفهمی پیدا میشه تو فامیل ما خیلی برا عروساشون ارزش قائلن ، بعد عقد یواش یواش تغییر کرد 

منم نامزدمو اینجوری امتحان کردم قبلا .وا داد و دوست شد با منه خیالی.منم تموم کردم.البته عقد نبودم.اگ ...

میشه بگید چی بهش گفتید اول ، نمیدونم چجوری سر بحثو باز کنم 

اینطوری نبود قبلش ، مهربون بود برا من زود اعصبانی نمیشد برا مادر پدرم روزای خودشون کادو میگرفت بهم ت ...

خوب پس دیگه شما تا همینجا دلیل کافی داری جدا شی دیگه خیانته ک جای خودشو داره خیانتم نکرده بود با این همه مشکل ازدواج کردن اشتباه بود

[QUOTE=44164549]حتی اگه داغونشمم میخوام بب

من دوستمو فرستادم سراغش و شماره رد و بدل کردن. بعد خطو از دوستم گرفتم و سه روز باهاش چت کردم و حالمووووو بهم زد با حرفا و کاراش.بعدشم فقط یه اس دادم با خط خودم که شناختمت و تموم.دیگه هم جواب ندادم.به دست و پای مامان و بابام افتاد ولی من تموم کردم.شما برو با یه پروفایل وقتی عکس گذاشت یا استوری سر حرفو باز کن ولی آویزون نشو که میفهمه تله هستش.کم کم ببین پا میده یا نه .ببین خودش پیگیر میشه یا تو همش باید بری چتو شروع کنی.همین کافیه که ازش متنفر شی

خدا منو ببخشه که بهت راهشو گفتم.اگه کارت به جاهای باریک کشید منو حلال کن ولی بدون تنها چیزی که تو زندگی مشترک مهمه آرامشه که با خیانت هرگز آرامش نداری و بیمار میشی