2777
2789
عنوان

شک به نامزد

876 بازدید | 34 پست

دوستان من میخوام از ای ن س تا گ رام نامزدمو امتحان کنم قبلا گفتم دلیلشو چون اون یه پیام که زن بود تو گوشیش دیدم وقتی کنارش بودم و دیدم زنا رو با صفحه ش دنبال میکنه و حتی یه نفرو با دو تا پیجی که باز کرده دنبال میکنه ، الان میخوام بدونم چجوری بهش باید پیام بدم که عادی باشه ؟ شما میتونید راهنماییم کنید ؟ چی بگم بحثو شروع کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استوری گذاشت راجع به اون بهش پی ام‌بده😁

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

من محیط اینستا رو مناسب مردا نمیدونم خیلی محیطش تحریک کنندس مخصوصا برا مردای ایرانی😁

حالا الان یه عده میان میگن وا مگه اینستا چشه هرکیم میخواد نصب میکنه

خب من نظر شخصیمو گفتم ریلکس ریلکس ریلکس تر😆

پس به جای اینکه به خیانتاش دامن بزنی یه کاری کن فراموشش کنه و بزاره کنار

بهم میگه دخترخاله مه اونی که تو گوشیش دیدمو ، بعد به این کاراشم ادامه میده من خودمو نمیتونم خیانتو تحمل کنم 

ببین دو. تا راه داره یا تو آدمی هستی ک بفهمی خیانت میکنه صبح بری داد خواست طلاق بدی ک در اینصورت یه پی ام عادی مثله اینک شما تو فلان دانشگاه نبودین یا غیره یه عکس زیبا هم بزار برای پروفایلت اینکه خوشتیپیو چقد قرت قشنگه ماله دهه شصت بود میفهمه مورد دوم یا اینک اگه بفهمی میبخشیش ک بی زحمت اگه اینجوری کنجکاوی نکن و سرتو بنداز پایین بسازو بسوز نهایت برو مشاور

پس دنبال یه دلیل محکم واسه جداشدنی

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
من محیط اینستا رو مناسب مردا نمیدونم خیلی محیطش تحریک کنندس مخصوصا برا مردای ایرانی😁 حالا الان ...

واقعا همینطوره ولی بعضی مردا جنبه دارن این انگار نداره هر چی پیجه افتضاحه دنبال میکنه 

اصن من موندم مرد باید کار کنه فقط

یعنی چی که تو این شبکه های مزخرف میره؟

اونم مردای ایرانی که جنبه ندارن

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...