دوستان من میخوام از ای ن س تا گ رام نامزدمو امتحان کنم قبلا گفتم دلیلشو چون اون یه پیام که زن بود تو گوشیش دیدم وقتی کنارش بودم و دیدم زنا رو با صفحه ش دنبال میکنه و حتی یه نفرو با دو تا پیجی که باز کرده دنبال میکنه ، الان میخوام بدونم چجوری بهش باید پیام بدم که عادی باشه ؟ شما میتونید راهنماییم کنید ؟ چی بگم بحثو شروع کنم
ببین دو. تا راه داره یا تو آدمی هستی ک بفهمی خیانت میکنه صبح بری داد خواست طلاق بدی ک در اینصورت یه پی ام عادی مثله اینک شما تو فلان دانشگاه نبودین یا غیره یه عکس زیبا هم بزار برای پروفایلت اینکه خوشتیپیو چقد قرت قشنگه ماله دهه شصت بود میفهمه مورد دوم یا اینک اگه بفهمی میبخشیش ک بی زحمت اگه اینجوری کنجکاوی نکن و سرتو بنداز پایین بسازو بسوز نهایت برو مشاور
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...