بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فعلا نرو ،منت کشی هم نکن ،۲۰ روز که چیزی نیست همسایه مون ۷ ماه قهر کرده بود اصلا مخل نمی زاشت بهشون بعد با کلی خواهش و غلط کردن اومدن سراغش حق طلاق رو دادن بهش رفت اگه خوبیاش از بدیاش زیاد تره شکایت نکن و خونه بابات فعلا بمون
من که خونه زندگیموول نکردم چندساله کارش کتک زدنه تااگه یه چیزی بهش میگی میاد میزنم اصلا دست بزنه روداره فحش به پدرمومادرم میده یه مدت یعنی آدم شده بود شروع کرده بود رفیق بازه هرشب این روزا تا دوازده. یک شب بیرون میمون تابهش میگی الکی دروغ سرهم میکنه من بچه دارم نخواستم خودنویس ارزش کنم خونه اونجا مهریمه سندشم هست رفتم که برم تو خونه خودم ولی اون پروونشسته اونجا دعوامم که باهاش میشد میگفت بیابریم توافقی جذاشیم یامیگفت خونه روبده طلاقتومیدم دردش خونه است همین
فعلا نرو ،منت کشی هم نکن ،۲۰ روز که چیزی نیست همسایه مون ۷ ماه قهر کرده بود اصلا مخل نمی زاشت بهشون ...
حق طلاق که نمیده خیلی بیشرفه نمیرم میگم رفتم درخونخ روبازنکرد خونه ای مال خودمه نرفتم خودموخارکنم رفتم که بگم توبرومن میخام خونم باشم اصلا چندسال پیش که اینورفتم بابت مهریم قبول کردم دعوامون شدبخاطراین بود که اگر چیزی شد توبرو من خونم میمونم ..ولی خب دربازنکردنش وعوض کردن قفلش باعث شد بتونم شکایت ترک انفاق کنم ازش که به نفعمه
خوب ایشونم بگه در رو برام باز نکرده ،کتکم زده ،همسایه ما شوهرش معتاد بود
هروقت میرم کلانتری که میگم منوزده میگن شوهرت معتاده..بخدا موندم چکارس داداشاش موادمیزنند..ولی من ازش چیزی ندیدم ولی خب مثل سگ میشه مامانش میگه جوشیه جدیدا فهمیدم اون مامانشم بدش نمیاد این میفته جون من