2777
2789
عنوان

ویروس ۱۴۰۳

316 بازدید | 28 پست

دوستان کیا تواین مدت کرونا یاویروس جدید گرفتندیا اطرافیانتون مبتلاشدند ؟کرونا دوباره زیادشده؟مثل اینکه این ویروس جدیده هرکی گرفته خیلی دیر خوب میشه  من ازدی ماه ۱۴۰۲گرفتم نمیدونم چه ویروسی بود باگلودرد شروع شد بعد سرفه وتهوع واسهال وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که چند ماهه گفتم سرفه، اسهال، هنوز باهام و تو سینم احساس سنگینی میکنم فکر میکنم هنوز هست.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

اون دوسال که کرونا بود باردار بودم بعدم که بجه شیر میدادم انچنان رعایت نمیکردم حتی یه سرماخوردگی جزیی نداشتم وای ازون روزی واکسنش زدم دوبار کرونا شدید گرفتمدجوری که هر بار 12کیلو کم شدم کل دندونام خراب شد الانم هربار سرمابخورم قشنگ یکماه درگیرشم 

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼
من که چند ماهه گفتم سرفه، اسهال، هنوز باهام و تو سینم احساس سنگینی میکنم فکر میکنم هنوز هست.

منم احساس سنگینی وفشاروگرفتگی  سینه میکنم وسرفه خشک وبعدچندماه ترشح بینیم سبز شده آبریزش ندارم  ویکم چرک ازدهانم خارج شده بود نمیدونم اصلا چه ویروسی بودشما بغیر ازاین علائم بیحالی وبی اشتهایی هم داشتید؟

من گرفتم اصلا خوب نمیشه ؛ سرفه هاش بیچاره کرده  هر روز هم یک علامت جدید از خودش بروز میده

شما کی گرفتین ؟علائمتون چی بود؟اگه فقط سرفه دارید به دانه وچهارتخم خوبه امتحان کنید واگر مزمن شده احتمالا حساسیته که دکترریه باید مراجعه کرد 

شما کی گرفتین ؟علائمتون چی بود؟اگه فقط سرفه دارید به دانه وچهارتخم خوبه امتحان کنید واگر مزمن شده اح ...

از هفته ی پیش چهارشنبه 😢😢همه چیز همه ی شربت ها همه ی دمنوش هارو امتحان کردم دکتر هم رفتم گفتن باید دورش تموم بشه..

اون دوسال که کرونا بود باردار بودم بعدم که بجه شیر میدادم انچنان رعایت نمیکردم حتی یه سرماخوردگی جزی ...

مثل اینکه کلا مدل جدیدکرونا اینطوریه که خطر نداره اما طولانی مدت داخل بدن میمونه وضعیف میکنه این مدت زمستان پارسال وامسال مثل اینکه زیاد شده