2821
2789
عنوان

ویروس ۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازکی گرفتید چندماه شده ؟

فروردین.سه ماهه.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
فروردین.سه ماهه.

انگار دست بردارنیست کلامنم اسهال وسرفه وسنگینی قفسه سینه جزو علائمم بود نمیدونم چه کوفتیه که گویا زیادشده برای هرکس یه جور علائم داره  

انگار دست بردارنیست کلامنم اسهال وسرفه وسنگینی قفسه سینه جزو علائمم بود نمیدونم چه کوفتیه که گویا زی ...

بله متاسفانه.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
یک ماه حدودا علائم سرماخوردگی و خستگی و نفس تنگی اینا

ببخشید خلط خونی هم داشتید؟من دی پارسال گرفتم باگلودرد شروع شد بعدکه خوب شد سرفه وتهوع وبیحالی 

وبی اشتهایی واسهال وسنگینی قفسه سینه اضافه شد الان بعد چندماه تک وتوک سرفه رودارم ونفس تنگی وترشحات بینیم سبز شده بودکه دکتربخاطر ترشحاتم آموکسی دادولی ترسیدم بدتربشم نخوردم

ببخشید خلط خونی هم داشتید؟من دی پارسال گرفتم باگلودرد شروع شد بعدکه خوب شد سرفه وتهوع وبیحالی وبی اش ...

عزیزم حتما دارو رو بخور به منم آموکسی دکتر داد ترشح سبز خطرناکه و خودش خوب نمیشه 

سلام شما خوب شدین چکارکردین؟تنگی نفس وسرفه وخلط پشت حلق هم داشتید؟

سلام عزیزم ممنونم.کار خاصی نکردم سرفه م هنوز هست.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز