2777
2789
عنوان

گناه من چیه؟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 49 پست
منم شب و روزم شده  گریه و کابوس بعضی وقتا ب سرم میزنه خودمو بکشم اینقد فشار رومه

آخ.. دست نزار رو دلم:))))

گاهی میگم خدایا این دوران کذایی حتی اگ تموم بشه، باز من روانم، جسمم همه چیم ب فنا رفت. دیگه چ فایده.. 

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دیشب درگیرم   دارم کمکم نابود میشم از این میسوزم ک تلاش مبکنم نمیشع خدام بامون لج کردع

اینجور نیست نگران نباش سعی کن نزاری درسات واسه شب بمونه قرص کاهش استرس و دلنوشته هم بخور فکر هم زیاد نکن راجبش 

تلقین نکن ،چای و شکلات کمی تلخ بخور ،بقول دوستمون بهارنارنج بخور ،گلاب بریز تو اب بخور ،یکم گریه کن ...

ع بش قهوه خوردم فشارم افتاده 

شکلاتم هیچ تاثیریی برام نداره

گریه؟ چشام باز نمیشه💔

ببخشید شما دکتری عزیز؟ مدرک تخصصی اعصاب و روانتون رو از کدوم دانشگاه گرفتید؟ آکسفورد؟ میدونید این ق ...

بله من  اول ریتالین و کولمپرامین را گفتم چون بهش نمیدن بدون نسخه  ولی سنبل الطب و بهار نارنج براشون خوبه گفتم چون خودم کاربر طب هستم

از دیشب درگیرم   دارم کمکم نابود میشم از این میسوزم ک تلاش مبکنم نمیشع خدام بامون لج کردع

بعد حالا بگی، بعضیا میان این وسط میگن نه.. تو خودت نمیخوای درس بخونی😂💔

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

بعد حالا بگی، بعضیا میان این وسط میگن نه.. تو خودت نمیخوای درس بخونی😂💔

ادمم میسوزهه این حرفارو خیلی تجربه کردم

ولی کسی جام نبوده و نیست ک چ بلایی سرم اومده بخاطر این درسای لعنتی 

ادمم میسوزهه این حرفارو خیلی تجربه کردم ولی کسی جام نبوده و نیست ک چ بلایی سرم اومده بخاطر این درسا ...

چرا هممون گذروندیم بابا تهش میرسه بچه داری شوهر داری ،نقاط قوتت رو تقویت کن بیخیال حرف بقیه چیزی ک مهمه زندگیته البته ک ایندع شغلی هم دیگ مهمه اگ پای علاقه و نیاز اقتصادی باشع ،ولی همه چی با ارامش ،تلاشتو بکن ارامشتو حفظ کن ایع الکرسی بخون صلوات بفرست خیلی تاثیر داره