2777
2789
عنوان

رفیقمو ۱۰ سالمو از زندگیم پاک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 69 پست

میگم،چرا منو بد کردی ؟

وسط پیامشون فهمیدم شمارهه خواهر پسررو پیدا کرده برداشته گفته سمت بد کسی اومدی خانواده اشون بدن خودش معلوم نیست چیکارا میکنه گفتم خجالت نکشیدی ؟

اینارو گفتی ؟ نگفتی طرف نمیگه این دوست که هیچی دشمننننههههه؟

حالا به محل می‌خوان از کسی تحقیق کنن خانواده مارو میخوان ازبس تو چشم دیگران ادمای خوبی هستیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقول شوهرم شنونده باید عاقل باشه چه زود عقب کشیدباید میفهمید وقتی دوستت داره ادامه میده به پیام و... یعنی ریگی بکفششه وهدفش تنها اطلاع رسانی به اون نیست

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

دیگه حالم بهم خورد از اینکه کنارم بود زنگ زدم به مامانش گفتم سلام خاله خوبی 

خاله بفرست بیاد (داداششو )  شب اینجا نمیمونه 

مامانش یهو برگشت گفت:)

فردا شب خواستگاریه دوستمه

گفتم !!!!!مگع میشه 

به من نگفته بود 

حالا خواستگارش کیه ؟ همون خواستگارم:)

اصلا باورم نمیشه همش فکر میکنم دروغه 

نه اینکه بحث خواستگاره باشه ها

خدا شاهده سه روز پیش از دانشگاه یه آقا پسری شماره خونه رو گرفت زنگ بزنن به خونمون بیان 

ولی دردم از اینه بیشرف تو چرا انقدر مریضی که بدمو گفتی پدرمو بدنام کردی

موقعیت خواستگارت خیلی خوب بود؟؟؟

چند وقت پیش یه خواستگار خیلی خوب واسه دوستم اومد و من بهش حسادت کردم تو دلم و وقتی خودشون به توافق نرسیدن و ردش کرد خیلی خوشحالم شدم از خودم بدم اومد😭😭 این حسادت و بد ذاتی خیلی وحشتناکه نمیدونم چرا من اینجور شدم😭😭