2777
2789
عنوان

رفیقمو ۱۰ سالمو از زندگیم پاک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 69 پست

روزی دوستت طوری باپشیمونی بیاد پیشت نگم برات 

صدقه بده ازاین دو جلب غیرانسان دورشدی 

دوستت بی شرف عالم 

اون پسرتوسرش چی میگذره بی هوا حرفاشوقبول کرده وخودش ی تحقیقی نکرده ونگفته شایداین دختراز دشمنی وحسادت همچی میکنه خداروشکر دورشدی 

ولی حتما ی ازدواج خوب میکنی دلم برات روشنه

اخه کسی که با دوتا بدگویی از طرف رفیق ادم پشت خانوادم نمی‌فهمه من بگم می‌فهمه ؟  نمیگه چرا برگ ...

میفهمم ولی معتقدم سزای بدی خوبی کردن نیست 

این جوری حداقل تو کار اونم شک و شبهه میوفته و سزای بدجنسیشو میگیره ازت

همینکه خواستگاره دو به شک بشه براش کافیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصن چرا باید ای دی و شماره طرف رو به دوستت میدادی؟  بعضی دوستا حسادت دارن  باید ازشون دو ...

نه بابا من ندادم که این دوماه پیش اومد پدرم گفت سربازی برید قدمتون سر چشم رد کرد

بعد ی ماه و نیم گذشته رفته پیج اینستاشو پیدا کرده شمارشو  گرفته رفتن بیرون ، تلگرام پیام بازی کردن

من ندادم

برای یکی از دوستان منم ی همچین اتفاقی افتاد  البته طرف خواستگار نبود  رل یکی از دوستام ر ...

بعضیا فکر میکنن ما دیوونه ایم این جور داستانارو ت زندگیمون تجربه کردن فقط تو فیلماس

میفهمم ولی معتقدم سزای بدی خوبی کردن نیست  این جوری حداقل تو کار اونم شک و شبهه میوفته و سزای ...

الان مراسم خواستگاری تموم شده اینکار عملا بی فایده اس دلمم نمی‌خواد اینکارو کنم شان خودمو میارم پایین بزار گم شم

روزی دوستت طوری باپشیمونی بیاد پیشت نگم برات  صدقه بده ازاین دو جلب غیرانسان دورشدی  دوس ...

همین الانشم همش میگه تروخدا به خانوادت نگی چی گفتم من پشتشون 

اخه خیلی خوبی کردیم بهشون خیلی 

میگم نترس نمیگم چه حرومی ای هستی 

مرسی قربون قلب مهربونت  خداروشکر غفط زود شناختم

چه تاپیک چرتی سرکاری بود 

مگه میشه تو جرش نداده باشی 

مگه میشه به این زودی بره خواستگاری اون و تو دقیقا شب قبل از خواستگاری مچشو بگیری 

رمز گوشیشو بلد باشی اون عوض کنه باز تو بلد باشی 

بعد شب قبل خواستگاری بیاد خونه شما بخوابه 

چه تاپیک چرتی سرکاری بود  مگه میشه تو جرش نداده باشی  مگه میشه به این زودی بره خواستگاری ...

ببین دوست عزیز باورت نمیشه من حوصله قسم خوردنو ندارم انقدر بوده اینجور مشکلات که فقط تاپیک بزن بپرس از این بدتراش و تعریف میکنن

دوم اینکه جرش ندادم چیه ؟

من جرشم دادم تو صورتشم تف کردم با لگدم انداختنش از خونمون بیرون وقتی نمیدونی از قضاوت بترس !