کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
باید اب سبزیو میگرفتی خوب بعد ریز میکردی چهارتا تخم مرغ واسه یک کیلو سبزی و ارد نخد یه قاشق ب اضافه یکم جوش شیرین بعد باید روغن داغ داغ میشد میریختی بعد دودقیقه زیرش. کم میکردی و درشو میذاشتی بهرب بعد قشنگ بر میگشت من تو تابع روحی هم بر گردوندم
از همون اول باید روغن زیادو میذاشتی حسابی داغ بشه بعدش موادو بریزی داخل ماهیتابه. کوکو سبزی ظرفیت چسبیدن داره. الآنم یه در براش بذار تا خودشو بگیره. فقط حواست باشه عرقش باعث چسبیدن نشه