2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جون میشه منم بلایکی فدات

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مرسی گلم الهی حاجت رواشی 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

این هفته نمیاد ولی با اصرار ی کسی چون غرورش نمیزاره راضی میشه میاد 

من خودم حسه شیشمی ام ولی یکی که حسه شیشمی بگه میدونه منم؟ و چرا اینطور رفتار میکنه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
این هفته نمیاد ولی با اصرار ی کسی چون غرورش نمیزاره راضی میشه میاد  من خودم حسه شیشمی ام ولی ی ...

عزیزجان بچم سالم بدنیا میادانشائ الله؟؟؟دختریا پسر؟؟؟

این هفته نمیاد ولی با اصرار ی کسی چون غرورش نمیزاره راضی میشه میاد  من خودم حسه شیشمی ام ولی ی ...

اونی ک امروز دیدیمش چه حسی گرفت ؟

امکان دارم ازم خوشش بیاد ؟

چی حس می‌کنی 

من با عشقم ازدواج میکنم؟

اوو به نظر من تو خیلی دوسش داری ولی اون ممکنه رفته رفته از عشقش به تو کم بشه مثل الان که رابطون داره یواش یواش بد میشه الان هم توی دو راهی موندی و چون اخلاقا خوبی ازش ندیدی فکر نکنم 

باز هم این فقط یک حست چون روانشناس هستم فقط حدس زدم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏 ⁦ کاربری دست ۲ نفره

فدات شم متوجه نشدم به اصرارکسی نمیادیامیاد؟چقدرطول میکشه؟پای کسی درمیونه خیلی نگران لچه هامم 

فقط خدا❤️❤️❤️