2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقتدار یعنی 

احترام نگه داشتن 

بدرقه 

استقبال 

غر نزدن 

با طعنه و کنایه حرف نزدن 

شوخی بچگانه و بیجا نکردن 

لجبازی نکردن 

قهر نکردن 

ارزش قائل شدن برای تلاش و زحمت و خرید و .. مرد زندگی 

توهین و تحقیر نکردن 

نشون بدید روش حساب میکنید و باعرضه ست 

بهش حس تکیه گاه دادن 

نشون دادن اینکه وجودش ارزشمنده تو زندگیتون 

انتقاد صحیح و غیر مستقیم 

زن و مرد پشت هم بودن در برابر بچه و هرکس دیگه ای 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چرندیات مردسالاری

چشم امپراطور جومونگ

پاهاتونم تو تشت شیر میشوریم  

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یعنی برده باش و اون اربابت باشه 

اینم شعار اوناییه که زنو حقیر میدونن و مردو برتر 🚶‍♀️💔😐

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
چرندیات مردسالاری چشم امپراطور جومونگ پاهاتونم تو تشت شیر میشوریم    

حققققققق🗿😂

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan

تایپیک های @بانوآرتمیس   رو بخون کامل یاد میگیری

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
اقتدار یعنی  احترام نگه داشتن  بدرقه  استقبال  تشکر  غر نزدن  با ...

اینا نیاز فطری مرد هستش , نتیجه ش میشه دریافت محبت و توجه و خدمات و ... ک نیاز فطری زن هستش 

هم الگوی خوبی میشن این پدر و مادر برای بچه ها، هم ارامش دارن کنار هم

ولی اقتدار باید همراه با مبارزه با نفس باشه و اخلاص در کارها 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اینا نیاز فطری مرد هستش , نتیجه ش میشه دریافت محبت و توجه و خدمات و ... ک نیاز فطری زن هستش  ه ...

دقیقا همینطوره ، مرد ها آینه ی خود ما هستن 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 42 دقیقه پیش
2791
2779
2792