2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقتدار یعنی 

احترام نگه داشتن 

بدرقه 

استقبال 

غر نزدن 

با طعنه و کنایه حرف نزدن 

شوخی بچگانه و بیجا نکردن 

لجبازی نکردن 

قهر نکردن 

ارزش قائل شدن برای تلاش و زحمت و خرید و .. مرد زندگی 

توهین و تحقیر نکردن 

نشون بدید روش حساب میکنید و باعرضه ست 

بهش حس تکیه گاه دادن 

نشون دادن اینکه وجودش ارزشمنده تو زندگیتون 

انتقاد صحیح و غیر مستقیم 

زن و مرد پشت هم بودن در برابر بچه و هرکس دیگه ای 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چرندیات مردسالاری

چشم امپراطور جومونگ

پاهاتونم تو تشت شیر میشوریم  

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یعنی برده باش و اون اربابت باشه 

اینم شعار اوناییه که زنو حقیر میدونن و مردو برتر 🚶‍♀️💔😐

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
چرندیات مردسالاری چشم امپراطور جومونگ پاهاتونم تو تشت شیر میشوریم    

حققققققق🗿😂

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan

تایپیک های @بانوآرتمیس   رو بخون کامل یاد میگیری

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
اقتدار یعنی  احترام نگه داشتن  بدرقه  استقبال  تشکر  غر نزدن  با ...

اینا نیاز فطری مرد هستش , نتیجه ش میشه دریافت محبت و توجه و خدمات و ... ک نیاز فطری زن هستش 

هم الگوی خوبی میشن این پدر و مادر برای بچه ها، هم ارامش دارن کنار هم

ولی اقتدار باید همراه با مبارزه با نفس باشه و اخلاص در کارها 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اینا نیاز فطری مرد هستش , نتیجه ش میشه دریافت محبت و توجه و خدمات و ... ک نیاز فطری زن هستش  ه ...

دقیقا همینطوره ، مرد ها آینه ی خود ما هستن 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی