2777
2789
عنوان

مشورت میخوام

478 بازدید | 28 پست

سلام...پدرم و همسرم تو کاری باهم شریک شدند..سرمایه نصف نصفه...کار دوهفتس که شروع کردند..کل کارارو همسرم انجام داد..خرید و چیدمان فروشگاه و....از صبح میره سرکار تا ۱۲شب..یک برادر۲۲ساله هم دارم..دیروز مامانم میگه شوهرتو وظیفشه از سرکار میاد بیاد واس ما توضیح بده امروز چی کرد !!منم میدونم ب شوهرم بگم بهش بر میخوره..خودمم حس میکنم این جمله یک جورایی غیر منطقیه..به نظر شما چه به شوهرم جمله مامانمو بگم؟؟؟

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

پدرم و برادرم اصلا نمیرن باهاش سرکار..

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

شریکی خیلی بده مخصوصا بین پدر وهمسر 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد در آمد چجوری تقسیم میشه 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

ما ده ماهه ازدواج کردیم..سرمایمون کم بود که خودمون کار شروع کنیم پدرم گفت من میدم پول ولی سود نصف نصف

واااااا اين كه نشد نصف نصف 

در واقع سرمايه نصفه كار از شوهر بدبخت شماس.

من جاي تى باشم خيلي محترمانه به مامانم ميگم مامان جان شوهر من از صبح سر كار بوده خسته اس بابا اگه خيلي نگرانه بياد اينجا توضيح بشنوه

ما ده ماهه ازدواج کردیم..سرمایمون کم بود که خودمون کار شروع کنیم پدرم گفت من میدم پول ولی سود نصف نص ...

خودت بینشون نزار با احترام بگو من سردر نمیارم بگو بابا باهاش بره ببینه چهخبره

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  
خب به مامانت بگو بابا یا داداش همراش برن کاری نداره

نمیرن...میگن این کار تخصص ما نیست..

به مامانت بگو مثلا صبح بابا بره بعدازظهر شوهرت اونا خودشون وقتی همو دیدن واسه هم توضیح بدن حرف محل کار تو محل کار زده میشه شیفتی کنن خودشون ار هم گزارش بگیرن ، به شوهرتم چیزی از حرف مامانت نگو همین اول سو تفاهم و دلخوری نشه

از همین  اول تکلیف همه چیو مشخص کن بعدا دیگه نمیشه جمع کرد

کاره شریکی واقعا بده..کاش از اول مانع این کار میشدین ..به مامانتون بگین من همچین حرفی به شوهرم بزنم بش برمیخوره ..اگه دوس دارین بدونین برادرمو بفرستین باهاش ..

"تو زندگیم یه نفر هرگز بخشیده نخواهد شد"
خودت بینشون نزار با احترام بگو من سردر نمیارم بگو بابا باهاش بره ببینه چهخبره

توتی من اصلا چیزی نمیگم بینشون..ولی بابام یک نظر میده..داداشم یک نظر..مامانمم ک بدترهمه..

ما ده ماهه ازدواج کردیم..سرمایمون کم بود که خودمون کار شروع کنیم پدرم گفت من میدم پول ولی سود نصف نص ...

اینجوری خب اشتباس که. نصف پول و کار کردن از شوهرته بعد سودش نصف؟

لبیک یا حسین (ع)