دوش بگیر و خودتو گرم نگه دار بعدش دراز بکش استراحت کن ،چرا به خودت فشار میاری وقتی میدونی بارداری
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اخه درد نداشم گفتم میتونم پس کارامو خودم بکنم ؛ نیاز نیست برم دکتر پروژستورن بده ؟ بد رفتم تو هفت هف ...
بهت فشار اومده عزیزم ،خدای نکرده لکه بینی نداری که ،استراحت کن اگه خوب نشدی برو دکتر ،میتونی زنگ بزنی با منشی حرف بزنی ببینی نیازه بری مطب ...منم درد زیر شکمی مثل درد پریودی گهگاه میگیره که دکتر گفت رحم داره بزرگ میشه با رشد جنین ،دردها طبیعیه اگه نمیتونی تحمل کنی شیاف پروژسترون بزار ،خب من میدونستم فشار نیاوردم و دردا شبا بود چون راحت بخوابم شیاف میزاشتم ،شما بهت فشار اومده ،مشورت کن با دکترت گلم .
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)