2777
2789
عنوان

بارداری

67 بازدید | 10 پست

سلام من اوایل بارداریمه کمردرد و زیر شکمم درد نمیکرد دیروز پله بالا پایین کردم جارو برقی کشیدم شکمم و کمرم خیلی درد میکرد ؛ دراز کشیدم بهترم ولی باز کمرم درد میکنه چیکار کنم ؟!!!!

الْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🤍✨

دوش بگیر و خودتو گرم نگه دار بعدش دراز بکش استراحت کن ،چرا به خودت فشار میاری وقتی میدونی بارداری

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوش بگیر و خودتو گرم نگه دار بعدش دراز بکش استراحت کن ،چرا به خودت فشار میاری وقتی میدونی بارداری

اخه درد نداشم گفتم میتونم پس کارامو خودم بکنم ؛ نیاز نیست برم دکتر پروژستورن بده ؟ بد رفتم تو هفت هفتگی طبیعی درد ؟؟

اخه درد نداشم گفتم میتونم پس کارامو خودم بکنم ؛ نیاز نیست برم دکتر پروژستورن بده ؟ بد رفتم تو هفت هف ...

بهت فشار اومده عزیزم ،خدای نکرده لکه بینی نداری که ،استراحت کن اگه خوب نشدی برو دکتر ،میتونی زنگ بزنی با منشی حرف بزنی ببینی نیازه بری مطب ...منم درد زیر شکمی مثل درد پریودی گهگاه میگیره که دکتر گفت رحم داره بزرگ میشه با رشد جنین ،دردها طبیعیه اگه نمیتونی تحمل کنی شیاف پروژسترون بزار ،خب من میدونستم فشار نیاوردم و دردا شبا بود چون راحت بخوابم شیاف میزاشتم ،شما بهت فشار اومده ،مشورت کن با دکترت گلم .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بهت فشار اومده عزیزم ،خدای نکرده لکه بینی نداری که ،استراحت کن اگه خوب نشدی برو دکتر ،میتونی زنگ بزن ...

نه لک بینی ندارم فقط ترشح دارم نمیدونمم طبیعی یا نه دکترم نیست شنبه میاد . خودم برم پروژستورن بزارم ضرر داره؟

خطرناکه؟؟؟ چیکار کنم الان  کسی نیست اخه مجبورم کارامو خودم بکنم

هیچی استراحت کن

منم ۹ماه بارداری شهر عریب بودم جاروبرقی کشیدن ک واجب نیست نکش حداقل بزار یکم جای بچه سفت بسه

خونه منو ک گند برداشت اصلا دست نمیزدم

هیچی استراحت کن منم ۹ماه بارداری شهر عریب بودم جاروبرقی کشیدن ک واجب نیست نکش حداقل بزار یکم جای بچ ...

میتونم سر خود پروژستورن بزارم ضرر نداره ؟؟ دردم کمتر بشه