2777
2789
عنوان

خستم از بیکاری دکتر می خوام

151 بازدید | 29 پست

بچه ها من می خوام برم موسیقی هنگ درام یا پیانو کدومش؟؟

اگه بخوام بزنم تو یه کاری به نظرتون  لباس فروشی بهتره یا ناخن کاری یا برم عکاسی یاد بگیرم خیلی اذیت میشم می خوام کار کنم پول نیاز دارم تو خونه که هستم فکر و خیال اذیتم میکنه  ارشد گرفتم ولی استخدام هیچ جا نیستم خیلی غصمه خستم از بیکاری  

من آدم درون گرایی ام می خوام تو اجتماع باشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ مثل همیم اگه میتونی جنس بیار خونه بفروش من اینکارو میکنم موسیقی هم فعلا گیتار رفتم

خوب تو خونه نمی خوام بشینم از بس تو خونه بودم افسرده شدم حالم خیلی بده 😭سخته اصلا عادت ندارم دانشگاه بودم سرگرم بودم 

خوب تو خونه نمی خوام بشینم از بس تو خونه بودم افسرده شدم حالم خیلی بده 😭سخته اصلا عادت ندارم دانشگا ...

خب اگه سرمایه اولیه داری ک عالیه برو کلاس هنگ درام و سرکاریو شروع کن مثل فروشندگی اینا

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

خب اگه سرمایه اولیه داری ک عالیه برو کلاس هنگ درام و سرکاریو شروع کن مثل فروشندگی اینا

یه مقدار طلا دارم که می خوام بفروشم بزنم تو یه کاری ولی نمیدونم چی 

یه مقدار طلا دارم که می خوام بفروشم بزنم تو یه کاری ولی نمیدونم چی 

خب اینم خوبه باید ببینی تو چی استعداد داری مثلا کاشت ناخن یا اکستنشن و بافت و تتو و اینا بعد دورشو ببینی و بری سرکار

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

خب اینم خوبه باید ببینی تو چی استعداد داری مثلا کاشت ناخن یا اکستنشن و بافت و تتو و اینا بعد دورشو ب ...

من عاشق باکم ولی نمیدونم از پسش برمیام یا نه چون شهرمون کوچیک تا دلت بخواد ناخن کار داریم