2777
2789
عنوان

خجالت میکشم دیگه

629 بازدید | 13 پست

تعریف از خود نباشه دانش و مهارتم در ازتباط با کارم خوبه ولی استرس بسیار شدیدی دارم به حدی که صدا میلرزه و... قبلا قرص میخوردم الان قطع کردم و دیگه نمیخوام با قرص کنترل کنم به حدی استرس مسکشم که حالت تهوع میگیرم

مدیتیشن قبل از رفتن به کارو امتحان کردی تا حالا؟

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه حتی قدرت تمرکز برای مدیتیشن رو هم ندارم کل فعالیت روزمرم فلج میشه 

خب اینکه خیلی بده عزیزدلم

پیش تراپیست اینا رفتی؟

با یه روشی باید اروم شی بالاخره

قهوه و چای هم نخور قبلش

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

یه دوره بله حتی قرص خوردم یکسال ولی بعدش برگشت  واقعا نمیدونم چیکار کنم

قرصم عوارض خودشو داره

من چیزایی که تو‌ذهنمه رو بهت میگم:

-نخوردن قهوه و چای(کلا مصرف زیاد کافئین عدم تمرکز هم میاره)

-مدیتیشن های کوتاه یا یوگا قبل از کار

-نوشتن افکار و احساسات

-مرور حرفایی که میخوای بزنی

-تمرین کردن جلوی اینه

-سرچ کردن برای راه های جلوگیری از اضطراب

ممنون عزیز دلم  خیلی ریز میشم تو کوچکترین اتفاقات اطرافم

سخت نگیر عزیزم

اعتماد به نفستم بالا ببر

شاید بخاطر اونم باشه

اگه تلگرام داری برات یه چنل بفرستم ویدیوهای خیلی خوبی میذاره در زمینه زندگی و اعتماد به نفس و ارتباط و...

از سایت علی مقدم (اینلایت) دوره‌ی کیمیای ذهن رو گوش کن خیلی جالبه. تمریناتش رو انجام بده.

یه تمرین ساده هم هست که خودم انجام میدم:

صبح و ظهر وشب بمدت ۵ دقیقه تنفس آهسته اما عمیق انجام بده و همزمان لبخند عمیق هم بزن. هر تفسی ۱۰ ثانیه طول میکشه

سخت نگیر عزیزم اعتماد به نفستم بالا ببر شاید بخاطر اونم باشه اگه تلگرام داری برات یه چنل بفرستم و ...

بله حس میکنم اونم خیلی دخیله چند وقتیه حس خوبی ندارم به خودم 

لطف میکنی گلی زندگیت پر از حس خوب   

بله حس میکنم اونم خیلی دخیله چند وقتیه حس خوبی ندارم به خودم  لطف میکنی گلی زندگیت پر از حس خو ...

منم چند وقتی همین بودم.

ولی دیروز چندین ساعت نوشتم و از مشکلاتم به خودم گفتم.

بعد مشکلاتمو نوشتم و جلوش راه حل احتمالیشونو نوشتم.

امروز هم عملیشون کردم تقریبا

و حالم خیلی بهتره

چنلش پاک شده بود برام نگاه کردم.پیداش کنم حتما میگم دوباره عزیزدلم

کتاب 

پادکست 

ورزش 

دعا

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!