2789
عنوان

پیدا کردن دعا

523 بازدید | 32 پست

بچه ها ماپشت خونمون خواهرم دعا پیدا کرده بود واز ترس اتیشش زده گفت آیه بوده و گفته بینشون همیشه دعوا و کدورت باشه و دیگران بدی دخترا روبگن و بختشونم بسته باشه الان چیکار کنیم یعنی کاربردی کرده اتیشش زده گفت فقط کاغذ بوده چیزی دورش پیچیده نشده ما الان چیکار کنیم بعدش این چند وقت هم خیلی جو بینمون متشنج بود که نشون میده تاثیرشو گذاشته

اب و اتیش فک کنم یجور باشه و باطل شده 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر از دیوار بیرونی خونتون پیدا کردید، گاهی مردم آیه ای سوره ای قرانی مینویسن بعد چون قرانی هست نمیتونن پارش کنن یا بندازن آشغالی میان میکنن تو دیوارا که گناه نکنن، من از اینا به وفور دیدم 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

نباید اتیش میزدین

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

همین ک دعا خونده بشه یا دیده بشه باطل میشه 

حالا که اتیشش زده شاید اثرش از بین بره 

بعضی دعا ها با جیش بعضیا با اب و بعضیا با دفن کردن و بعضی با اتیش زدن باطل میشن 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
اگر از دیوار بیرونی خونتون پیدا کردید، گاهی مردم آیه ای سوره ای قرانی مینویسن بعد چون قرانی هست نمیت ...

پشت خونمون زمین ارثیه پدریه بعدش واقعا فامیلای ما از این کارا میکنن چون با یه سری از این فامیلامون خیلی ساله قطع رابطه کرده بعد دوسه روز پیش خواهرم پیداش کرده بود نگفت امروز گفت بگم چرا ی خورده جو متشنج خونمون کم شده من دعارو پیدا کردم و همچین چیزایی و ازش متوجه شدم چیزای دیگه هم بوده که نفهمیدم

همین ک دعا خونده بشه یا دیده بشه باطل میشه  حالا که اتیشش زده شاید اثرش از بین بره  بعضی ...

خیلی میترسم چون وقتی ی دعا برات میزارم ممکنه صدتای دیگه هم باشه خدا کنه باطل شده باشه