2777
2789
عنوان

پیدا کردن دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 32 پست
پشت خونمون زمین ارثیه پدریه بعدش واقعا فامیلای ما از این کارا میکنن چون با یه سری از این فامیلامون خ ...

دختر خوب دعا پیدا میکنی نباید نگاهش کنی، خیلی خطرناکه بازشون نکن هیچ وقت

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی میترسم چون وقتی ی دعا برات میزارم ممکنه صدتای دیگه هم باشه خدا کنه باطل شده باشه

ن بابا 

واقعا مسخره اس کار اینا 

پول بدی زندگی یکیدیگه رو خراب کنی یا کار دعانویس 😑اینکه پول بگیری برا خراب شدن زندگی دیگری 

دعانویس های این مدلی ک دعای بد هم میکنن پولشون از حرام هم حرام تره

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
ن بابا  واقعا مسخره اس کار اینا  پول بدی زندگی یکیدیگه رو خراب کنی یا کار دعانویس 😑اینک ...

متاسفانه همچین موجودات اشغالی تو خونوادمون داریم نمیخوام خوشیمونو ببینند و هیچ راهی ندارن بیان به خونمون دیگه مجبورن بیرون خونه همچین کارایی انجام بدن بد بعضی هاشون به نون شب محتاجن ولی واسه دعای دیگران پول میدم دعا نویس

نمی‌دونم الان چیکار کنیم واقعا چون خودش هم گفت فقط ی تیکه کاغذ بوده

ببین عزیزم اینکه کسی برای آدم دعا و طلسم بگیره واقعیه اما اینکه افکارتو زندگیتو وقتتو مدام صرف این موضوع کنی یه تله است و باطلاقه، هرچی بیشتر توش دست و پا بزنی بیشتر فرو میری، اگر میخوای زندگیت خراب نشه تمرکزت رو روی این موضوع نذار، مهمترین عوامل نماز اول وقت و قرآن هستند دیگه دنبال راه حل‌های عجیب غریب و فضایی نباش، امیدوارم متوجه حرفم شده باشی خودتو اسیر این داستانا نکنی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
ببین عزیزم اینکه کسی برای آدم دعا و طلسم بگیره واقعیه اما اینکه افکارتو زندگیتو وقتتو مدام صرف این م ...

نه من هیچوقت نمیتونم برم سراغ دعا نویس و این حرفا چون خیلی میترسم ممکنه بعدش خودشون برات دعا کنند بری سراغشون من فقط می‌خوام از راه قرآن و نماز خواندن باطل بشه ولی بخدا الان که پیداش کرده خیلی حال بهتری دارم همیشه سنگینی ی چیزی رو حس میکردم اما بهش اهمیت نمیدادم

مطمئنید دیده بشه باطل میشه

تا جایی ک شنیدم اره 

دفا نباید خونده بشه توسط اشخاص مختلف 

فقط دعانویس حق دیدن و خوندش رو داره

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
[QUOTE=340876383]همین ک دعا خونده بشه یا دیده بشه باطل میشه  حالا که اتیشش زده شاید اثرش از بین ...

احتمالش هست

خواهرم فقط خودش دیده و خونده

حله

متاسفانه همچین موجودات اشغالی تو خونوادمون داریم نمیخوام خوشیمونو ببینند و هیچ راهی ندارن بیان به خو ...

ما هم داریم 

داییش دعانویسه

ی بار ماشینمو امانت دادم دستشون ، بعد ی عروسک تو ماشینم داشتم غیب شد گفت بچه ها بردنش نیستش هرچی میگردم نیس 

هفته بعدش رفت خونه مامانش اینا و برگشت گفت عروسکتو پیدا کردم 

گفتم نمیخوام برا بچه ها🙄

فکر کرده من گاگولم

هر وقت هم سوار ماشینم میشه ی اتفاقی برا ماشینم میوفته هفته پیش کولرم سوخت😂💔

نه من هیچوقت نمیتونم برم سراغ دعا نویس و این حرفا چون خیلی میترسم ممکنه بعدش خودشون برات دعا کنند بر ...

دعانویس که اشتباه ترین کار ممکنه، اما کلا هم میگم خیلی قضیه رو جدی نگیر تا آسیب نبینی واسه همون دستور عمل‌های قرانی هم سخت نگیر دیدی میگن سوره فلان رو تا فلان آیه بنویسید فلان جای خونه بزارید و از این داستانا، اینا رو بیخیال شو، از خدا بزرگتر کسی هست؟ از قران معتبرتر کتابی هست؟ خدا توی قران سوره ناس و فلق گفته بگو پناه میبرم از شر همه اینا به الله، یعنی آقا رک و راست اومده گفته ناس و فلق بخون و تمامممممم دیگه پیچیده نکن قضیه رو، و قلبا وارتو بسپر به خدا

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️