2777
2789

اخه چرا خدا خواسته ی منو براورده نمیکنه چرا مرگ منو نمیرسووونه 

از همه طرف داره بهم فشار میاد 

همهههه ی ادمای اطرافم دارن روانیم میکنن هیچکس درکم نمیکنه خیلییییی اذیتم میکنن خیلی ب خصوص بخاطر حجابم همش میگن چرا حجاب داری 😭😭😭

از طرفی فشار درس و...دارم روانی میشم

واقعا چیکار کنم ک خدا مرگمو برسونه 

؟؟ 

شاید میخواد ذره ذره بکشه 

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم بی‌اعتنایی کن 

این چیز های که گفتی 

بنظرم ارزش حرص خوردن ندارن...

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

الان همه فقط جواب جمله اخرو میدن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزیزم باید قوی باشی اینو بدون وقتی تو این شرایط و فشار سعی میکنی حجابتو حفظ کنی اجرت هم ردیف شهداست یعنی هزاربرابر بیشتراز کسایی هستش که خانواده هاشون مذهبی هستن و تازه تشویقشون میکنن...منم با حجابم چادری نیستم اما حجابمو سعی میکنم رعایت کنم چون به اون دنیا واقعا اعتقاد دارم 

بابا ول کن تو هم ، به جهنم ‌که هر چی میگن ، بچسب به زندگیت ، به خدا قسم اگه براشون ذره ای مهم باشه تو چی هستی و چه جوری هستی اونا دغدغه شون زندگی خودشونه اگه چیزی هم میپرونن از زبون افعیشونه برای سرگرمی

بی خیال شو ، یه روز میخندی به این چیزا

با ادمهای هم صنف خودت آشنا شو حس خوب بگیری

عزیزجانم صبوری کن 

خدا اگر مشکلی داده به موازاتش صبر رو آفریده 

به موازاتش راه حل هم آفریده 

منم هزار و یک مشکل تو زندگیم دارم 

بخدا وسواس فکری گاهی وقتا خفم میکنه 

در این حد که گوشی زنگ بخوره دلم در آن واحد هزار راه میره و از استرس زیاد حالت تهوع میگیرم 

ولی همه ی ما وصلیم به خدا 

یعنی هراتفاقی هم بیفته باز باید خیالمون راحت باشه که ولمون نمیکنه 

ما به امید زندگی میکنیم نه به اتفاقات خوشمون 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

دارم ولی همش میخوان حجاب و از چشم بندازن خستم کردن همش میگن حجاب نداشته باش و ...خب اذیت میشم

اگه خیلی اذیت میشی برو حوزه 

اونجا همه خانما مثل خودتن ..

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

عزیزجانم صبوری کن  خدا اگر مشکلی داده به موازاتش صبر رو آفریده  به موازاتش راه حل هم آفر ...

خب اخه من دیگ هیچ امیدی ب ایندم ندارم جز درس تو هیچ زمینه ای دیگ نمیتونم موفق بشم 

امتحانم و خراب کردم امتحانی ک تو معدل نهایی تاثیر داشت امیدم و از دست دادم

؟؟