2777
2789
عنوان

میخوام‌تغییر کنم

43 بازدید | 5 پست

میخوام بشم یه دختر کور و کر که جز اهدافش چیزیو نمیبینه

دیر نشده مگه نه؟

من همش ۱۷ سالمه

باید هیکلم رو اوکی کنم و به پوستم برسم

یه ساز یاد بگیرم (ویلون) . انگلیسی ۱ سال دیگه تموم میشه ولی میخوام اسپانیایی و کره ای و تایلندی یاد بگیرم. صرفا جهت علاقه دلیلی واسه انتخاب زبان ها ندارم

و آرزو هامو تبدیل کنم به هدف و براشون برنامه بچینم و بجنگم. حتی اگه پیرم کنن. 

خسته شدن انقد همه زندگیمو وقتمو قلبمو دادم به ادما و اونا جلو چشمام همشونو تیکه تیکه کردن و زیر پاشون لگد کردم

میخوام عین رباتی کا واسه یه هدف برنامه ریزی شده بشم. احساسات دیگه بسه...

قبل شروع به کاری کن

جافکری رو میشناسی ؟

برو کستباکس castbox رو از بازار دانلود کن قیمت های اولش که مصاحبه با محمود تارا هست رو گوش کن بهت یاد میده چطور به اهدافت برسی

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

قبل شروع به کاری کن جافکری رو میشناسی ؟ برو کستباکس castbox رو از بازار دانلود کن قیمت های اولش که ...

قسمتهایی 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
باشه‌مرسییی

خواهش میکنم