2777
2789
عنوان

بارداری

85 بازدید | 14 پست

بعد اینکه من زیر دلم و کمرم درد داره مثه وقتی ادم میخاد پریود شه ها اون نواحی درد دارم مثلا اگ یکم کش بیام حوالی تخمدانهام تیر میکشه اما ن حالت تهوع دارم ن بد غذایی تازه اشتهامم بیشتر شده این موردی نداره؟و اینکه چرا لکه بینی ندارم ینی هنوز لانه گزینی انجام نشده؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگم عزیزم بتا ۸۹۰ به نظرت چند وقته هست؟

تقریبا۶هفته اینا من ۵۰۰بود۵هفته بودم

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
من میتونم سونو برم؟ آزمایش دادم ولی کار دیگه ای نکردم به نظرت چیکار کنم؟

چن هفته ای؟

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
نمیدونم عزیزم فقط ازمایش خون دادم بتا۸۹۰

ب نظرم دکترانتخاب کن برودکترخوش میگه بهت من۶هفته سونوواژینال رفتم قلب داشت چون قبلاسقط داشتم زودرفتم دکارشیاف ایناداد

من بتام مثبت شد همون موقع دکتر انتخاب کردم رفتم از اول تحت نظر دکتر بودم. و لکه بینی نداشتم از اولش تا الان با اینکه هماتوم داشتم و امکانش بود ولی نداشتم. بد ویار بودمو تهوع هم از ماه دوم تا اوایل 4 داشتم . الان وسطای پنجم و دردای مث پریودی دارم باز ولی دکتر گف طبیعیه. شمام برو دکتر از اول تا استرست کمتر بشه.

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود......