2777
2789
عنوان

بارداری

85 بازدید | 14 پست

بعد اینکه من زیر دلم و کمرم درد داره مثه وقتی ادم میخاد پریود شه ها اون نواحی درد دارم مثلا اگ یکم کش بیام حوالی تخمدانهام تیر میکشه اما ن حالت تهوع دارم ن بد غذایی تازه اشتهامم بیشتر شده این موردی نداره؟و اینکه چرا لکه بینی ندارم ینی هنوز لانه گزینی انجام نشده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم عزیزم بتا ۸۹۰ به نظرت چند وقته هست؟

تقریبا۶هفته اینا من ۵۰۰بود۵هفته بودم

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
من میتونم سونو برم؟ آزمایش دادم ولی کار دیگه ای نکردم به نظرت چیکار کنم؟

چن هفته ای؟

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
نمیدونم عزیزم فقط ازمایش خون دادم بتا۸۹۰

ب نظرم دکترانتخاب کن برودکترخوش میگه بهت من۶هفته سونوواژینال رفتم قلب داشت چون قبلاسقط داشتم زودرفتم دکارشیاف ایناداد

من بتام مثبت شد همون موقع دکتر انتخاب کردم رفتم از اول تحت نظر دکتر بودم. و لکه بینی نداشتم از اولش تا الان با اینکه هماتوم داشتم و امکانش بود ولی نداشتم. بد ویار بودمو تهوع هم از ماه دوم تا اوایل 4 داشتم . الان وسطای پنجم و دردای مث پریودی دارم باز ولی دکتر گف طبیعیه. شمام برو دکتر از اول تا استرست کمتر بشه.

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود......