2777
2789

ار بابا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه بار سرکلاس که بودم یه لحظه به خودم اومدم دیدم خیلی در حق خودم دارم کم لطفی میکنم . خیلی خودمو دست کم گرفتم و همش میگم به اونی که می‌خوام نرسیدم .. ولی رسیدم ..همونجایی هستم که چندین سال قبل میخواستم . خلاصه به خودم افتخار کردم برا اولین بار 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

روزی هزار بار......... چراش که زیاده...... اینکه نمیشه گفت خودش یدفه دیگه دلتو میسوزونه واسه خودت. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

اره....اره

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

آره . ماه آخربارداریم . شوهرم موند پیش بچم چون کرونا بود شب تنهارفتم بیمارستان چون بچم اونروز تکون نمیخورد. شب همه حا بسته بود شارزم نداشتم زنگ بزنم آژانس. باید شیرینی میخوردم تاتکون بخوره و من بیکسترین آدم روی زمین بودم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

آره

یه بار پیش یکی دردودل کردم چ بهش اعتماد کردم ، بعد فهمیدم حرفم و گذاشته کف دست طرف ، اونجا فهمیدم دیگه فقط باید با خدا و حضرت مادر دردودل کرد و برا تنهایی خودم دلم سوخت ، آخه هیچ دوستی نبود باهاش حرف بزنم ، البته الان به لطف خدا و حضرت زهرا با یه فرشته دوست شدم😍😍