2777
2789

شوهرمم بعد قعطش بدن درد گرفت یهو نباید قطع کنی میگن عوارض نداره ولی افتضاح داره منم ۱ماه خوردم قطع کردم بازم بدتر از قبل لاغر شدم

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

منم اومدم بگم بهت عوارض داره

اطرافم هر کی خورده

همین علائم و داشته

بدن درد و بی حالی و معده درد

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمم بعد قعطش بدن درد گرفت یهو نباید قطع کنی میگن عوارض نداره ولی افتضاح داره منم ۱ماه خوردم قطع ک ...

یهو قطع نکردم

بعد چند وقت خوب شد؟

من بدن درد وحشتناک دارم مخصوصا انگشتای پام و زانوهوم

یهو قطع نکردم بعد چند وقت خوب شد؟ من بدن درد وحشتناک دارم مخصوصا انگشتای پام و زانوهوم

خوب نشد مجبور شد دوباره بخوره الان هفته ای یدونه کرده

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
منم اومدم بگم بهت عوارض داره اطرافم هر کی خورده همین علائم و داشته بدن درد و بی حالی و معده درد

هوف بعضیا میگن کارشون ب تعویض مفصل کشیده خیلی میترسم من متاسفانه دو سه دوره خوردم هورمونام ک بهم ریخت الان میترسم تعویض مفصل هم مجبور بشم انجام بدم

وای خدای من راست میگید خدا به دادم برسه مگه روزی چندتا میخوردید؟ قرصتون چه رنگی بود؟

سبز بود ی بار دیگ هم گرفتم صورتی بود...

بله متاسفانه ظاهرا خیلییییییی مضره...

من هورمونام ب هم ریخته ناجور

میترسم تعویض مفصل مجبور بشم انجام بدم چون بعضیا این عوارضو داشت براشون

هوف بعضیا میگن کارشون ب تعویض مفصل کشیده خیلی میترسم من متاسفانه دو سه دوره خوردم هورمونام ک بهم ریخ ...

نترس کلا بعضیا عادت شونه آدمو بترسونن

همچین چیزی ام باشه خیلی خیلی نادره

اطرافیان من با سرم و دارو و اینا خوب شدن

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

هوف بعضیا میگن کارشون ب تعویض مفصل کشیده خیلی میترسم من متاسفانه دو سه دوره خوردم هورمونام ک بهم ریخ ...

یه ذره بیشتر از عوارضات میگی 

کجاهای بدنت بیشتر درد داشت ؟

قرصات چه رنگی بود چندتا میخوردی؟😭

نترس کلا بعضیا عادت شونه آدمو بترسونن همچین چیزی ام باشه خیلی خیلی نادره اطرافیان من با سرم و دارو ...

خیلیا ک خوردن ظاهرا مجبور شدن تعویض مفصل انجام بدم متاسفانه

من بدن درد شدید دارم نمیدونم مسکن بخورم اوکی میشه یا باید برم دکتر

یه ذره بیشتر از عوارضات میگی  کجاهای بدنت بیشتر درد داشت ؟  قرصات چه رنگی بود چندتا میخو ...

سبز بود بیشتر روزی دوتا...

سه دوره خورده بودم تقریبا

انگشتای پاهام زانوهام و دستام وحشتناک درد دارن

یه ذره بیشتر از عوارضات میگی  کجاهای بدنت بیشتر درد داشت ؟  قرصات چه رنگی بود چندتا میخو ...

پریودم ک بهم ریخت و مشکل هورمونی دارم الان

اما بدن درد بیشتر اذیتم میکنه

اگ الان مصرف میکنی قطع کن لطفا هیچی مهم تر از سلامتیت نیست

سبز بود بیشتر روزی دوتا... سه دوره خورده بودم تقریبا انگشتای پاهام زانوهام و دستام وحشتناک درد دار ...

ای واااای بدجور ترس رفته تو جونم 

منم قرص سبز گرفتم 

از اول یا روزی یه دونه خوردم یا روزی نصفی بعضی روزا هم نمیخوردم

دو دورس خوردم 😭

میترسم یهو قطع کنم حالم بد شه 

خدایا من چکار کنم چه کاری بود کردم