2777
2789
عنوان

جادوی وودو

| مشاهده متن کامل بحث + 8613 بازدید | 271 پست
طلسم سفید بازگشت معشوق اصلا نداریم.تازه برای محرم و حلال که همسر هستن هم دعا یا همون طلسم سفید نداری ...

خاکستری

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
چطوری بپذیرم نمیتونم  همش حسم میگه برمیگرده

خب  ببین عزیزم وقتی از کسی جدا میشه ادم دردش شبیه از دست دادن یا مرگ یک عزیز هست همینقدر شبیه 

چون ت نمیتونی دیگ مث قبل باهاش باشی 

نمیتونی باهاش حرف بزنی 

دلت تنگ بشه کاری نمیتونی بکنی

واکنش بدن این ک برای دل تنگی گریه ت میگیره 

حس می‌کنی قلبت درد میگیره انگار ی سنگ گذاشتن رو قلبت

هم چیزای ک تجربه کردی 

هم بی محلیش 

هم مقایسه کردن خودت با دیگران 

هم هزار فکر دیگ 

نشخوار ذهنی میگیری ک من بعد از این اتفاق دچارش شدم 

اصلا نتونستم تمرکز کنم رو درسم افسرده شده بودم ن میتونسم ب کسی بگم ن بلد بودم ن شنیده بودم ن درکی داشتم هیچی فقط همش ت خودم میریختم غصه میخوردم 

برو پیش مشاور کمک بگیر ازش 

من پول نداشتم و آدم کم رویی هم بودم هیچی بلد نبودم هیچی

اون موقع وگرنه خیلی میتونس کمک کنه بهم ک الکی غصه نخورم ب خاطر ی آدم بی ارزش گاو 

ک گاو خاصیتش بیشتر از اون آدم هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حس نمیشه اعتماد کرد....اما بسپر به خدا شایدم شد.اما ماری جز درخواست از خدا نکن

من اساتید زیادی تو زمینه ماورا دارم ک خداییش کارشون خوبه

خوب شاید بتونن کاری کنن اونا

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
خاکستری

شیطان خاکستری نمیشه سیاهی مطلقه....اگر منظورت موکلین مومن هست اونا کار غیر شرعی انجام نمیدن.تازه پیدا هم نمیکنی ادم درستشو

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
من اساتید زیادی تو زمینه ماورا دارم ک خداییش کارشون خوبه خوب شاید بتونن کاری کنن اونا

اساتیدت چه مدلی هستن ؟

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
اره چشام گود افتاد لاغر شدم پوستم از شدت استرس و غصه خراب شد گریه کردم التماس کردم شکستم نمیتونم ب ...

طبیعیه میتونی فقط باید خودت ب خودت کمک کنی برو پیش مشاور 

من اون موقع میگم پول نداشتم و کمرو بودم بلدم نبودم وگرنه خیلی بهم می‌تونست کمک کنه 

اره متاسفانه  مردا نامرد و بی رحمن یکی رو نخواد حسابی عذابش میده آینده طرف هم خراب می‌کنه تازه ...

مخصوصا اگه بفهمه تو خیلی عاشقشی و وابستشی همش لج میکنه و نمیخاد باب میلت رفتار‌کنه همش با بقیس

وقتی تو داری بهش با تمام وجودت ابراز علاقه میکنی تو فکرش نمیره ک تو چقد عاشقشی بعد با خودش بگه منم باید دوسش داشته باشم باهاش خوب باشم خیانت نکنم و...

تازه بدتر هم میکنه و فک میکنه با همه خیانتا و بدیاش میمونی پیششوقتی هم دوراشو زد و اومد بازم در اختیارشی بخاطر همین خسته میشه ازت و تلاش نمیکنه باهات باشه یا بیاد خاستگاریت فقط ازت سو استفاده میکنه و تو میشی سرگرمیش

خب  ببین عزیزم وقتی از کسی جدا میشه ادم دردش شبیه از دست دادن یا مرگ یک عزیز هست همینقدر شبیه&n ...

من خودمو فقد با اون کامل میبینم

درواقع حسم میگه برمیگرده والا بخایم منطقی باشیم اون برنمیگرده خیلی بد رفت

اساتیدت چه مدلی هستن ؟

ینی چی

میشناسمش ادم بدی نیس

ینی خدا پیغمبر سرش میشه

اجی فقد اینو میدونم هرطور شده چ قرانی چ غیرقرانی باید برگرده

طبیعیه میتونی فقط باید خودت ب خودت کمک کنی برو پیش مشاور  من اون موقع میگم پول نداشتم و کمرو ب ...

حوصله مشاور ندارم حرفاشونو حفظم

من بغلش کردم  باهم رابطه داشتیم  خوابیدم خندیدم چرا کسی نمیفهمه اینا فراموش کردنش برام م ...

خوب تازه حرام الهی رو هم انجام دادی و از خدا میخوای توی حرام خودش اابتت کنه...دعای نامشروع که استجابت نداره.ان شا الله خوب به خرفامون فکر کنی و تصمیمی بگیری که دنیا و آخرتت حفظ بشه.شبت بخیر😊🌹

شیطان خاکستری نمیشه سیاهی مطلقه....اگر منظورت موکلین مومن هست اونا کار غیر شرعی انجام نمیدن.تازه پید ...

غیرشرعی نیس خوب دوسم داشته باشه بیاد خاستگاری اصلا من نمیخام باهم باشیم

من خودمو فقد با اون کامل میبینم درواقع حسم میگه برمیگرده والا بخایم منطقی باشیم اون برنمیگرده خیلی ...

کاش میشد پرده ها از جلوی چشمانمون کنار میرفت تا حقایق رو میدیدیم  اما گیر نفسیم و ملکوت مال ما نیست که ببینیم

خوب تازه حرام الهی رو هم انجام دادی و از خدا میخوای توی حرام خودش اابتت کنه...دعای نامشروع که استجاب ...

من میدونم اشتباه کردم صد خودمو براش گذاشتم تجربه نداشتم اشتباه کردم

اما این یکی از دلایلیه ک نمیتونم فراموشش کنم من واقعا نمیتونم فراموشش کنم 

ینی چی میشناسمش ادم بدی نیس ینی خدا پیغمبر سرش میشه اجی فقد اینو میدونم هرطور شده چ قرانی چ غیرقر ...

گبه ظاهر اساتید هم نمیشه اعتماد کرد...چه ها که برام نگفتن از افتادن در دام برخی اساتید...از من به شما نصیحت رها کن...