2777
2789
عنوان

جادوی وودو

| مشاهده متن کامل بحث + 8612 بازدید | 271 پست
اره چشام گود افتاد لاغر شدم پوستم از شدت استرس و غصه خراب شد گریه کردم التماس کردم شکستم نمیتونم ب ...

اشتباه من و ت تکرار نکن 

بخدا نه تو پیری ن خدا بخیل 

باور کن بعد از این آدم خیلی آدم های بهتری خدا میاره ت زندگیت 

توکل ب خدا کن 

من تجربه کردم بهت میگم

این قضیه رو بپذیر تحمل کن 

خودت ب خدا نزدیک کن آرامش بگیری 

بزار روحت این قضیه رو بپذیره 

گریه کن زیاد بنویس شکایت کن پیش خدا هرچی 

فقط دیگ سمت این آدم نرو 

مرد وقتی یکی رو نخواد تو هرکاری کنی ب چشمش نمیای دعا هم ارزش ندارع برا همچین آدمی باور کن 

بخدا میگم من حست تجربه کردم می‌دونم بمن اعتماد کن درست میشه این جور آدما ارزش ندارن ی دقیقه هم عمرت حرومشون کنی 

منم ۲ سال منتظرش بودم همش فک میکردم ایندفه پیام میده ایندفه میاد ک ببینیم همو  همش تو ذه ...

هیچوقت برنگشت؟

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دعانویس خوب پیدا نمیشه بخدا هیچی نمیخام من جلوی همه وایمیسم نه پول برام مهمه نه چیزی فقد خودش دوس ...

دیوونه ای ؟ 

خونواده‌ت چی پس ؟ 

نموند باهات ولت کرد ، ولی خونواده‌ هیچ وقت ولت نمیکنه . میخوای تنها کسایی رو که داری ریسک کنی سرش !!

من واقعا نمیدونم عوارض برا خونواده داره یا که ولی چیزیه که میگن ، شاید درست باشه . بعدا عذاب وجدانش ولت نمیکنه 

بچه یک سال و نیمه منم خیلی دوست داره قیچی بگیره دستش حتما وقتی  که از دستش میگیریم و گریه و شیون میکنه با خودش فکر میکنه اینا بدن ولی ما میدونیم دستشو میبره پس به هیچ عنوان نمیذاریم😊

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
خوب خدا هم منطقی جوابتو میده دیگه بهت نمیده چون به صلاحت نیست😊 چون آینده تونو می بینه میگه همین تو ...

نه دیگ مشکل اینجاست من دوستش دارم حتی اگخ به صلاحم نباشه

خدا که میتونه

این همه قدرت داره

پس به صلاحم کنه

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
مطمئن باش حکمتی داره بنظرم بجای اینکه بری سراغ سحر و جادو برو پیش مشاور و روانشناس خوب چون اون صددر ...

حوصله حرفای تکراری اونارو ندارم دیگ

اره خب زجر کشیدن و اینا ادمو اگاه میکنه تا تو رابطه بعدی دوباره تکراشون نکنن اشتباهاشونو  ایشو ...

اره متاسفانه 

مردا نامرد و بی رحمن یکی رو نخواد حسابی عذابش میده آینده طرف هم خراب می‌کنه تازه فاز آدم های خوب رو هم ب خودش میگیره از طرفی هم چن سال دیگ هم پر توقع برمیگرده انتظار داره ت بپاش مونده باشی 

اشتباه من و ت تکرار نکن  بخدا نه تو پیری ن خدا بخیل  باور کن بعد از این آدم خیلی آدم های ...

بیرون گود وایسادی شعار میدی

من میگم نمیشههه غیرممکنه من خودمو با اون فقد کامل میبینم شما میگین ولش کن

دیوونه ای ؟  خونواده‌ت چی پس ؟  نموند باهات ولت کرد ، ولی خونواده‌ هیچ وقت ولت نمیکنه . ...

خوب از یه طلسم سفید استفاده میکنم

نه دیگ مشکل اینجاست من دوستش دارم حتی اگخ به صلاحم نباشه خدا که میتونه این همه قدرت داره پس به صل ...

مثال قیچی که نوشتمو بخون...قیچی ماهیت و ذاتش بریدنه...برای خدا کاری نداره هیچ چیز ، اما به هر چیزی ماهیت و موجودیتی داده. ماهیت و ذات این داستان شما مشکل داره‌.

ضمن اینکه یادت باشه ما فقط باید بندگی کنیم.اوست که محیط علی کل شی به تمام مخلوقاتش هست باید اعتماد کنیم

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

من بغلش کردم 

باهم رابطه داشتیم

خوابیدم خندیدم چرا کسی نمیفهمه اینا فراموش کردنش برام ممکن نیس  

مثال قیچی که نوشتمو بخون...قیچی ماهیت و ذاتش بریدنه...برای خدا کاری نداره هیچ چیز ، اما به هر چیزی م ...

من چرا همش حس میکنم برمیگرده پس

اینکه مال همیم

خوب از یه طلسم سفید استفاده میکنم

طلسم سفید بازگشت معشوق اصلا نداریم.تازه برای محرم و حلال که همسر هستن هم دعا یا همون طلسم سفید نداریم.ما اصلا اجازه نداریم ذهن ادمها رو تسخیر کنیم حالا با هر نیتی

من چرا همش حس میکنم برمیگرده پس اینکه مال همیم

به حس نمیشه اعتماد کرد....اما بسپر به خدا شایدم شد.اما ماری جز درخواست از خدا نکن