2777
2789
عنوان

جادوی وودو

| مشاهده متن کامل بحث + 8601 بازدید | 271 پست
وودو جادو افریقاییه خیلی قدرتمنده  نمیدونم واقعا تو ایران کسی انجام بده یا نه . دعانویسی رو ک ...

حرفی از قیمت نزد راستش

من با چه جادویی برشگردونم که اثرات بدی نداشته باشه زیاد

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله موکل داره موکل شیطانی.اصلا جادو اسمش همه چیزو داد میزنه پیچیدگی نداره که چخبره....جادو تا چند نس ...

پس چیکار کنم  

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
اره واقعا منم متاسفانه درگیر عشق یک طرفه شدم و چقدر عذاب کشیدم زندگیم کلا تغییر کرد هرشب کارم شده بو ...

اره چشام گود افتاد لاغر شدم پوستم از شدت استرس و غصه خراب شد

گریه کردم التماس کردم شکستم

نمیتونم بیخیالش بشم

من خیلی وابستشم

الان کمتر شده و بیشتر دوستش دارم

پس چیکار کنم    

رها کن..‌‌..مقدرات رو نمیتونی تغییر بدی مگر با دعا...اگر دعا هم کردی و نشد پس تقدیر چیز دیگه ست.راضی باش به انچه خالقت می بینه و تو نمی بینی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
واقعا چند سالته؟بت نمیخوره ۱۸ سال ب بالا باشی اصلا چون رفتارات مث قبلن خودم هست ک خداروشکر اون یادم ...

19

اره میدونم نمیتونم منطقی باشم ولی من واقعا دوستش دارم جهنم کنار اونو ترجیح میدم به بهشت با دیگران

حاضرم جلوی همه وایسم فقد خودش همنقد ک دوستش دارم دوسم داشته باشه

حرفی از قیمت نزد راستش من با چه جادویی برشگردونم که اثرات بدی نداشته باشه زیاد

با هر جادویی برگردونی تاوان داره 

اثرشو خودت که هیچ خونواده‌ت هم میبینن 

دعانویس معمولیا عوارض کارشون باید کمتر باشه 

وودو خیلی قویه و شیره وجود هردوتون رو میکشه

عملا با شیطان سر و کار داره

اسی بری حرف بزنی خیلی بهتر از طلسمه

حرف چی بزنم اخه

حتی التماسشم کردم 

برنگشت

عشق ادمو ازاد میکنه تا محدود اما من خیلی عذاب کشیدم خیلی گریه کردم خیلی شکستم خیلی چیزارو ب ...

عزیزم من کاملا درکت میکنم چون منم مثل تو همچین احساساتی داشتم بهترین لحاظ زندگیم ک باید شاد زندگی میکردم بخاطر ی آدم عوضی مث عذاب می‌گذشت میدونست وابستشم اذیتم میکرد نمی‌خواست منو جالبه همه پس زدنا از سمت اون بود 

فک کن اولین تجربه زندگیت بدترین آدم باشه سنی هم نداشتم واقعا زهرمارم کرد عین دوسال بعد تازه دوسال دیگ عذاب کشیدم تا فراموش کردم 

تهمت میزد بم فحشم میداد دلم میشکست خیانت میکرد مسخرم میکرد ک تا مدت ها یاد حرفا کاراش میوفتادم دلم آتیش میگرف ک چرا همچین اتفاقی برای من افتاد آدم خوبی نبود اصلا خیلی اذیتم میکرد هی بلاکم میکرد از عمد می‌رفت با دوستام دوست میشد ک منو اذیت کنه ..

حالا این هیچ بعد از دوسال ک فراموشش کردم سرو کلش پیدا شد میگف دوسم داشته اونم ولی با این حال ک برگشته نمی‌خواد باهام ازدواج کنه فقط میخواد باهام باشه 

ک باز مث قبل عذابم بده 

من من دوسال هروز بهش فکر میکردم چقدر استرس می‌کشیدم از دستش چقدر دلم شکست 

فکر میکردم عاشق شدم ولی عشق‌نیست این وابستگیه و گیر آدم اشتباهی افتاده بودم ای اتفاق باعث عذاب من شده بود حیف لحظاتی ک با غم گذشتن بهترین لحظه های ک میشد با شادی بگذره همش با گریه استرس غم می‌گذشت حیف 

چطوری بپذیرم نمیتونم  همش حسم میگه برمیگرده

منم ۲ سال منتظرش بودم همش فک میکردم ایندفه پیام میده ایندفه میاد ک ببینیم همو 

همش تو ذهنم تصورش میکردم ک اومده حتا خابشو هم میدیدم بعد مجبور شدم خودم‌پیام دادم که بعدم با رل جدیدش هم چت کردم همش از رابطشون میگفت منم فقط گریه میکردم بعد منم از رابطمون بهش گفتم اونم حسودی کرد و با اکسم بحثش شد که اکسم اومد بهم گفت گند زدی به رابطمون و بلاک کرد منم دیگه بعد اون حرفش ازش متنفر شدم و الان خیلی خوشحالتر از قبلم سالی دوبار شااید بهش فک کنم بدون دلتنگی

بنظر منم توام زیاد منتظر نباش و ب حرفام فک کن.

رها کن..‌‌..مقدرات رو نمیتونی تغییر بدی مگر با دعا...اگر دعا هم کردی و نشد پس تقدیر چیز دیگه ست.راضی ...

دعا..

من با خدا خیلی منطقی صحبت کردم

گفتم بمن بدش تاوانش با خودم

فقد دوسم داشته باشه

با هر جادویی برگردونی تاوان داره  اثرشو خودت که هیچ خونواده‌ت هم میبینن  دعانویس معمولیا ...

دعانویس خوب پیدا نمیشه

بخدا هیچی نمیخام من

جلوی همه وایمیسم نه پول برام مهمه نه چیزی

فقد خودش دوسم داشته باشه پشتم باشه

دعا.. من با خدا خیلی منطقی صحبت کردم گفتم بمن بدش تاوانش با خودم فقد دوسم داشته باشه

خوب خدا هم منطقی جوابتو میده دیگه بهت نمیده چون به صلاحت نیست😊 چون آینده تونو می بینه میگه همین تو فردا روزی بازم ناله و شکوه میکنی و ممکنه اتفاقات فاجعه باری هم برات بیفته

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
نه برچی دروغ مگه شما عذابای منو دیدی گریه هامو دیدی التماسامو پیش خدا دیدی اون لحظه که صدبار شکس ...

مطمئن باش حکمتی داره

بنظرم بجای اینکه بری سراغ سحر و جادو برو پیش مشاور و روانشناس خوب چون اون صددرصد علمشو داره و میتونه بهتر راهنماییت کنه برای کمتر کردن وابستگیت

تو این سایت فقط حالت بدتر میشه 

عزیزم من کاملا درکت میکنم چون منم مثل تو همچین احساساتی داشتم بهترین لحاظ زندگیم ک باید شاد زندگی می ...

وای چقد درکت میکنممم

ادم نابود میشه

الان برگشت؟

چی بهش گفتی