2777
2789
عنوان

جادوی وودو

| مشاهده متن کامل بحث + 8601 بازدید | 271 پست
خدای تو خدای اونم هست اگه میخواست میومد هیچ چیزی زوریش قشنگ نمیشه چه برسه به عشق بهتره کوتاه بیای و ...

اون خدا میشناسه اخه مگه

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
ینی چییی تاوانش چیه بواقعا تاثیر داره تو بازگشت؟

وودو جادو افریقاییه

خیلی قدرتمنده 

نمیدونم واقعا تو ایران کسی انجام بده یا نه . دعانویسی رو که میدونم تو ایران انجام میدن به مقدار گسترده ای . کلاهبر‌دار هم خیلی زیاده ، اکثرا کلاه‌برداری و پولت میخورن ، شکایت هم نمیتونی کنی چون کار خودت جرمه .

حالا چقد میخواد ازت بگیره !! تاوان سنگین داره . خواستی بدونی ریپلای کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نکن جدی  ترسناکه استارتر  بجای این‌ کارا نمیتونی باهاش حرف بزنی خب؟؟💔🥲

حرف زدم التماسشم کردم حتی

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
این جادو موکل داره موکلاش کاری که ازشون خاسته شده انجام میدن اما تاوانم داره من خیلی التماس خدا و ا ...

بله موکل داره موکل شیطانی.اصلا جادو اسمش همه چیزو داد میزنه پیچیدگی نداره که چخبره....جادو تا چند نسل بعدتم درگیر میکنه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
چقد وابسته ای تو اخه بیخیالش شو بابا من ۴ ساله فراموشش کردم و الان انقد خوشحالم ک بهش نرسیدم باورت ...

اره واقعا منم متاسفانه درگیر عشق یک طرفه شدم و چقدر عذاب کشیدم زندگیم کلا تغییر کرد هرشب کارم شده بود گریه وزن کم کردم انگار فلج شده بودم خیلی بده حسش چون اولین بار تجربه میکنی ن علمی داری ن درکی ن شعوری هیچی بخاطر‌همین عذاب می‌کشی تا یاد بگیری 

وقتی میای بیرون از این درد ک بپذیریش‌ قبولش کنی و ت هم بری دنبال زندگی‌خودت هیچکس ایقد ارزش ندارع ک‌بخوای عذاب بدی خودت رو نشد نشد این همه آدم بالاخره یکی نسیب ما هم میشه 

منم خداروشکر میکنم ک باهاش ادامه دار نشد ارتباطم اصلا آدم خوبی نبود چون وابسته بودم نمی‌فهمیدم 

تو عاشق نیستی فقط وابسته شدی  از نوع سمی  دردی ک از دوری می‌کشی فک میکنی حس عاشقیه در صور ...

عشق ادمو ازاد میکنه تا محدود

اما من خیلی عذاب کشیدم

خیلی گریه کردم خیلی شکستم

خیلی چیزارو باهاش تجربه کردم

ک نمیخام با هیچکس تجربه کنم جز خودش

اصلا به صلاح نباشه من میخام تاوانشم با خودم

واقعا چند سالته؟بت نمیخوره ۱۸ سال ب بالا باشی اصلا چون رفتارات مث قبلن خودم هست ک خداروشکر اون یادم داد نباید وابسته باشم و بخاطرش ارامشمو بهم بریزم و دست ب هر کثافت کاری ای بزنم

بعد ک عاقل شدی میفهمی..

تاپیکتون هم ممنوعه عزیزم.خانمای باردار ذهنشون درگیر میشه میترسن گرفتار میشن

فقط نرو سمتش عمر و جونیت رو حیف نکن.هیچ کس تو دنیا ارزش اینکه بخاطرش دچار گرفتاری و جن زدگی بشی نداره

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
نه نیست میدونی اگه سوزن بزنه بهش توی قبرستون دفنش کنه طرف میمیره؟  مگه وودو بچه بازیه

پسره میمیره؟/

خدانکنهههه منم میمیرم

اسی جسارتا سر چی کات کردین؟ چن مدته؟ اصلا راهی نیست صحبت کنید؟

دوهفته

نه 

چقد وابسته ای تو اخه بیخیالش شو بابا من ۴ ساله فراموشش کردم و الان انقد خوشحالم ک بهش نرسیدم باورت ...

من دوستش دارم نمیتونم بیخیالش بشم  

چرا هیچکس نمیفهمه هیچی ارومم نمیکنه خیلییی اشوبم همش تو فکرم 

اره واقعا منم متاسفانه درگیر عشق یک طرفه شدم و چقدر عذاب کشیدم زندگیم کلا تغییر کرد هرشب کارم شده بو ...

اره خب زجر کشیدن و اینا ادمو اگاه میکنه تا تو رابطه بعدی دوباره تکراشون نکنن اشتباهاشونو 

ایشونم ی روزی میفهمه چی ب چیه

قبول کن که رفته بپذیر این مسیله چون ذهنت قبول نمیکنه نمیتونی تحمل کنی این قضیه و داری از دوریش درد ع ...

چطوری بپذیرم نمیتونم 

همش حسم میگه برمیگرده