2777
2789
عنوان

جادوی وودو

| مشاهده متن کامل بحث + 8601 بازدید | 271 پست
وودو برا خراب کردن و عذاب دادنه اصلا برا درست کردن و بازگشت معشوق نیست اعتماد نکن آدم درستی به نظر ن ...

پس چیکار کنمم

همه میگن نکن

من چیکار کنم برگرده پسسس

تو خیلی پیجام نوشته برای بازگشتم هست

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
من پس چطوری برش گردونم باید برگرده از سنگ شدم بسکه التماس خدا کردم

خدای تو خدای اونم هست اگه میخواست میومد هیچ چیزی زوریش قشنگ نمیشه چه برسه به عشق بهتره کوتاه بیای و کار کثیفی مثل جادو رو انجام ندی ببین چند نفر تو تاپیک هم بهت گفتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو عاشق نیستی فقط وابسته شدی  از نوع سمی 

دردی ک از دوری می‌کشی فک میکنی حس عاشقیه در صورتی ک عذاب هست ن عاشقی

وقتی عشق درست باشه درد و رنجی توش نیس 

وقتی هم جدا بشین هردو مسیله رو می‌پذیریم و کنار میآید 

نه این ک دست ب این دعا و طلسم ها ببری برای رسیدن بهش 

این اسمش عشق نیست 

من فقط برای مرگ دیدم  ولی خودتو بدبخت میکنی

برای مرگ دیدی اثر داشت؟

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
چیه خب 

یه جادوی سیاهه کارمام داره

پس چیکار کنمم همه میگن نکن من چیکار کنم برگرده پسسس تو خیلی پیجام نوشته برای بازگشتم هست

نه نیست میدونی اگه سوزن بزنه بهش توی قبرستون دفنش کنه طرف میمیره؟ 

مگه وودو بچه بازیه 

😂✨

امیدوارم تاپیکت دروغ باشه  اگه دروغ نیست امیدوارم بیخیال اینکار شی و اگه بیخیال نشدی امیدوارم ...

نه برچی دروغ

مگه شما عذابای منو دیدی

گریه هامو دیدی

التماسامو پیش خدا دیدی

اون لحظه که صدبار شکستم جلوی همه ازون دختر قبل هیچی نموند رو دیدی

من دیگه امیدی به خدا ندارم عشقمو میخام  

من پس چطوری برش گردونم باید برگرده از سنگ شدم بسکه التماس خدا کردم

چقد وابسته ای تو اخه

بیخیالش شو بابا من ۴ ساله فراموشش کردم و الان انقد خوشحالم ک بهش نرسیدم باورت نمیشه

بعضیوقتا خدا یکیو میفرسته تو زندگیت تا اگاه شی مثلا یاد بگیری ب هرکسی اعتماد نکنی 

یا هر چی...

قرار نیست همه ب عشقشون برسن چون همه انتخابا درست نیستن.

پس چیکار کنمم همه میگن نکن من چیکار کنم برگرده پسسس تو خیلی پیجام نوشته برای بازگشتم هست

قبول کن که رفته بپذیر این مسیله چون ذهنت قبول نمیکنه نمیتونی تحمل کنی این قضیه و داری از دوریش درد عذاب می‌کشی فک میکنی اسمش عشقه 

این عشق نیست 

وقتی ک برات مهم نباشه بپذیریش‌ اتفاقا خیلی قضیه عوض میشه اون شخص یا هرکس دیگ راحت تر جذبت میشن 

نداره من مراجع زیاد داشتم میگن حتی بدتر از چشمش افتادیم ...اخه شیطان بری انسانها دوستی و محبت میخواد ...

این جادو موکل داره موکلاش کاری که ازشون خاسته شده انجام میدن اما تاوانم داره

من خیلی التماس خدا و ائمه کردم خیلیی

شاید این رابطه به صلاحتون نیست... آدم‌ بعدا میفهمه به صلاحش نبوده و چه خوبه که ادامه پیدا نکرده:)

اصلا به صلاح نباشه

من میخام

تاوانشم با خودم

تو تاوانشو میدی اون بدبخت چرا باید پات بسوزه؟ اونم به خاک سیاه میشونی و این کارت بلای جون اونم میشه ...

بازیم داد

باید تا تهش بمونه