2777
2789
عنوان

جادوی وودو

| مشاهده متن کامل بحث + 8586 بازدید | 271 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما چیزی درموردش میدونی؟ نمیدونم این اقاهه واقعا میتونه انجام بده یا ن

وودو برا خراب کردن و عذاب دادنه اصلا برا درست کردن و بازگشت معشوق نیست اعتماد نکن آدم درستی به نظر نمیاد 

😂✨

ارامشتو بهم میریزه..

میگن . .

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
نکن اثر نداره به هیچ عنوان فقط تا اخر عمر گرفتار میشی

اثر که صددرصد داره ولی تاوانم داره

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
کارمای منفی داره از این چیزا دوری کنید خیری بهتون نمیرسه

دوستش دارم پس چیکار کنم برگرده

هرچی التماس خدا کردم فایده نداره

امیدوارم تاپیکت دروغ باشه 

اگه دروغ نیست امیدوارم بیخیال اینکار شی

و اگه بیخیال نشدی امیدوارم طرف ک.لاه بردار باشه و ساحر واقعی نباشه

اصلا میفهمی میخوای چه غلطی کنی؟من ۳نفرو دیدم که به خاک سیاه نشستن

سالای اول خوب بودن تهش میدونی چی شد؟دوتاشون با سرطان خون مردن و اون یکیم با یه بیماری دیگه

عذابی میکشیدن که حد ندارههه

هم خودشونو هم کسی که سحرش کردن بدبخت شدن و روز خوش ندیدن

نکن 

من فقط برای مرگ دیدم  ولی خودتو بدبخت میکنی

آره یجور جادوی سیاهه که عذاب زندگی طرف میشه ذره ذره نابودش میکنه 

سوزن میزنن تو قبرستون دفن میکنن طرف به بدترین شکل ممکن میمیره اصلا خوب نیست 

😂✨

چرت نوشته تو همچین کار کثیفی نکن 

من پس چطوری برش گردونم

باید برگرده

از سنگ شدم بسکه التماس خدا کردم

اثر که صددرصد داره ولی تاوانم داره

نداره من مراجع زیاد داشتم میگن حتی بدتر از چشمش افتادیم ...اخه شیطان بری انسانها دوستی و محبت میخواد؟؟ به دوستیش اعتماد میکنید ؟؟ مگر قران کریم چندین بار نفرموده ان الشیطان للانسان عدو مبین!!

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
وای حتی میترسم سرچش‌کنم ببینم‌چیه

یه جادوی سیاهه به عروک سوزن میزنن

دوستش دارم پس چیکار کنم برگرده هرچی التماس خدا کردم فایده نداره

شاید این رابطه به صلاحتون نیست...

آدم‌ بعدا میفهمه به صلاحش نبوده و چه خوبه که ادامه پیدا نکرده:)

✌INFP🌱son nefese kadar kadın yaşam özgürlük