2777
2789
عنوان

جادوی وودو

| مشاهده متن کامل بحث + 8613 بازدید | 271 پست
من میدونم اشتباه کردم صد خودمو براش گذاشتم تجربه نداشتم اشتباه کردم اما این یکی از دلایلیه ک نمیتون ...

تلقین نکن به خودت....شیاطین دارن بهت القا میکنن که نمیتونی تو هم میپذیری

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
گبه ظاهر اساتید هم نمیشه اعتماد کرد...چه ها که برام نگفتن از افتادن در دام برخی اساتید...از من به شم ...

خوب شما دایی ذکری چیزی نمیشناسی برای بازگشت؟

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشغول شو به این سه تا ذکر

تهلیل

استغفار 

حوقله

از سرت میفته...اگه قلبی و لسانی بخونی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
خوب شما دایی ذکری چیزی نمیشناسی برای بازگشت؟

نداریم اصلا

پرسیدم از استاد

من بغلش کردم  باهم رابطه داشتیم  خوابیدم خندیدم چرا کسی نمیفهمه اینا فراموش کردنش برام م ...

این عاشقی نیست نادونیه حالا تو اسمشو هر چی میخای بزار ولی باور کن من تو ۵ سالی ک باهاش بودم ۳ سالشو فقط زجر کشیدم بخاطر اون انقد گریه کردم چشام ضعیف شده همش بخاطرش شبا زیر پتو تو گوشی میرفتم تا صبح چت میکردیم همش چشمام پف داشت و قرمز میشد ی عالمه خاطره داشتیم باهم ولی من تونستم همشو فراموش کنم و قیدشو بزنم واسه همیشه

و من تنها پشیمونیم اینه که چرا انقد وابستش بودم ک بخاطرش اجازه دادم ب جسمم هم اسیب زده شه

حالا تو بگو شعار نده ولی مطمئن باش یروزی میفهمی چرا خدا نمیخواد بشه

درسته تو راهت قرارش داد ولی بخاطر اینکه کم کم اگاه شی البته ایشالا.

مشغول شو به این سه تا ذکر تهلیل استغفار  حوقله از سرت میفته...اگه قلبی و لسانی بخونی

یجوری میگین انگار لباسه فکر خریدش از سرم بیوفته

من از مردا متنفر بودم از ازدواج فراری بودم من احمق بهش تکیه کردم بهش اعتماد کردم 

من نمیتونم ازش بگذرم 

خوب میخام بیاد خاستگاری

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
نداریم اصلا پرسیدم از استاد

چطوری این همه با ذکرو دعا و جادو برمیگردونن؟

این عاشقی نیست نادونیه حالا تو اسمشو هر چی میخای بزار ولی باور کن من تو ۵ سالی ک باهاش بودم ۳ سالشو ...

مرسی از حرفات خواهری

ته خطم..

یا از اینور بوم میوفتم یا از اونور بوم

یجوری میگین انگار لباسه فکر خریدش از سرم بیوفته من از مردا متنفر بودم از ازدواج فراری بودم من احمق ...

طرف یه عمر زندگی کرده چند تا بچه داره با هم خونه خریدن زندگی ساختن سفر رفتن خوشی تلخی بیماری داشتن ووو ببینه طرف رفته و نمیخواد بیخیال میشه ، خودشو پیدا میکنه عزت نفسشو خفظ میکنه ، اینده شو تباه اشتباه احساسی نمیکنه بعد شما با این رابطه سطحی نمیخوای بپذیری ...دیگه نمیدونم چه باید گفت...

گفتنی ها رو گفتیم.دیگه شمایی و تصمیمات سرنوشت ساز.مراقب خودت باش🌹

وای چقد درکت میکنممم ادم نابود میشه الان برگشت؟ چی بهش گفتی

اره نابود شدم بخدا هنوزم آثارش هست من قبلش خیلی آدم شادی بودم خیلی 

بمن میگف با این دخترا اینستا رابطه ندارم بعد هکش کردم دیدم ن یکی با همشون رابطه داره یکی دوتا هم دور دونه تازه با زن شوهر دار هم بود 

پشت سرم ب دوستاش می‌گفت ک من اسکلم 

میگف ازش خسته شدم می‌خوام ولش کنم بهش پیام نمیدم 

چقدر قلبم شکست من این پیاما رو میدیدم بیشترین فشار روحی روانی حس میکردم دیگ یروز تصمیم گرفتم ک واقعا بیخیال این آدم دیوث بشم 

چون لیاقت من رو نداره 

من ک جز عشقی ک فرض میکردم عشقه کار بدی نکردم 

من عمرم روحم سلامتیم گرفتم کف دستم دو دستی تقدیمش کردم هی پسم می‌کنه هی بهم توهین می‌کنه ایقد براش بی ارزشم 

چرا بایدبمونم چرا باید غصه تجربه های ک کردم رو بخورم هرچی شده بود اتفاق افتاده بود رو پذیرفتم هر عیبی بود هرچی بود قبول کردم پای تصمیم نشستم بهش زنگ نزدم پیام ندادم دیگ چون همش التماس میکردم بهش خیلی رو داشت فک میکرد چون عاشقش شدم دیگ نمیرم همیشه هستم همیشه می‌تونه هرجور دلش خواست اذیتم کنه

پیام داد جوابش ندادم چون قبلا تا پیام میداد سریع جواب میدادم تحمل نمیتونستم بکنم طاقت نداشتم خیلی هم دل نازک و دل رحمم بودم خیلی 

پیام میداد جواب نمیدادم اصلا سین میکردم تعجب میکرد زنگ هرچی دیگ من اصلا جوابش ندادم خطم عوض کردم دیگ هیچ ارتباطی نداشتم باهاش درسته هرشب گریه میکردم ولی میگفتم باخودم اشکال نداره تحمل میکنم ولی دیگ با همچین آدم دورویی ک ای همه بهم آسیب رسانده نمیمونم هرچی هم قراره در اینده پیش بیاد بیاد فقط دیگ نمی‌خوام با این آدم باشم کم کم بی حس شدم نسبت بهش گریه هام تموم شد ولی هرشب ب مدت دوسال بهش فکر میکردم ب مسخره کردناش ب توهین کردناش خودش عین میمون بود رو من ایراد میزاشت ب پشت سرم حرف زده بود ب این ک چقدر دلم شکست هی خود خوری میکردم بعد ک ی آدم خیلی بهتر  آمد دیگ کلا این یارو رو فراموش کردم 

ولی یچیزی بگم من تنها بودم پول هم نداشتم محدود هم بودم خیلی و هیچی هم بلد نبودم و خیلی دختر کمرو و ساده ای هم بودم بخاطر همین خیلی اذیت شدم تو من رو تکرار نکن 

برو پیش مشاور ک تخصصش رویکرد تحلیلی باشه روانکاو باشه 

چون یجور آسیب هست بهت وارد شده مثل تروما ک الان متوجه نیستی ولی بعداً میفهمی 

بخاطر همین از الان با کمک مشاور برو جلو

این دعا ها هم بنداز دور بخدا همچین آدم های ارزش ندارن 

فک کن بعد از دوسال برگشت مث قبل وقیح پرو بود با این تفاوت ک میگف بهترین رابطم با تو بود اون موقع می‌گفت گمشو از زندگیم 

یا میگف دوستم داشته در صورتی ک بارها بارها می‌گفت دوستم نداره 

آدم خوبی نبود و نیست 

من که اعتقاد چندانی ندارم.ولی تا جایی که می‌دونم آیین وودو برای آدم کشتنه.

اعتقاد دارم

میگن خیلی سنگینه من خیلی ناراحتم من عشقمو میخام  

برای حاجت یاسین بخون

اووو انقد ازین کارا کردم