اره نابود شدم بخدا هنوزم آثارش هست من قبلش خیلی آدم شادی بودم خیلی
بمن میگف با این دخترا اینستا رابطه ندارم بعد هکش کردم دیدم ن یکی با همشون رابطه داره یکی دوتا هم دور دونه تازه با زن شوهر دار هم بود
پشت سرم ب دوستاش میگفت ک من اسکلم
میگف ازش خسته شدم میخوام ولش کنم بهش پیام نمیدم
چقدر قلبم شکست من این پیاما رو میدیدم بیشترین فشار روحی روانی حس میکردم دیگ یروز تصمیم گرفتم ک واقعا بیخیال این آدم دیوث بشم
چون لیاقت من رو نداره
من ک جز عشقی ک فرض میکردم عشقه کار بدی نکردم
من عمرم روحم سلامتیم گرفتم کف دستم دو دستی تقدیمش کردم هی پسم میکنه هی بهم توهین میکنه ایقد براش بی ارزشم
چرا بایدبمونم چرا باید غصه تجربه های ک کردم رو بخورم هرچی شده بود اتفاق افتاده بود رو پذیرفتم هر عیبی بود هرچی بود قبول کردم پای تصمیم نشستم بهش زنگ نزدم پیام ندادم دیگ چون همش التماس میکردم بهش خیلی رو داشت فک میکرد چون عاشقش شدم دیگ نمیرم همیشه هستم همیشه میتونه هرجور دلش خواست اذیتم کنه
پیام داد جوابش ندادم چون قبلا تا پیام میداد سریع جواب میدادم تحمل نمیتونستم بکنم طاقت نداشتم خیلی هم دل نازک و دل رحمم بودم خیلی
پیام میداد جواب نمیدادم اصلا سین میکردم تعجب میکرد زنگ هرچی دیگ من اصلا جوابش ندادم خطم عوض کردم دیگ هیچ ارتباطی نداشتم باهاش درسته هرشب گریه میکردم ولی میگفتم باخودم اشکال نداره تحمل میکنم ولی دیگ با همچین آدم دورویی ک ای همه بهم آسیب رسانده نمیمونم هرچی هم قراره در اینده پیش بیاد بیاد فقط دیگ نمیخوام با این آدم باشم کم کم بی حس شدم نسبت بهش گریه هام تموم شد ولی هرشب ب مدت دوسال بهش فکر میکردم ب مسخره کردناش ب توهین کردناش خودش عین میمون بود رو من ایراد میزاشت ب پشت سرم حرف زده بود ب این ک چقدر دلم شکست هی خود خوری میکردم بعد ک ی آدم خیلی بهتر آمد دیگ کلا این یارو رو فراموش کردم
ولی یچیزی بگم من تنها بودم پول هم نداشتم محدود هم بودم خیلی و هیچی هم بلد نبودم و خیلی دختر کمرو و ساده ای هم بودم بخاطر همین خیلی اذیت شدم تو من رو تکرار نکن
برو پیش مشاور ک تخصصش رویکرد تحلیلی باشه روانکاو باشه
چون یجور آسیب هست بهت وارد شده مثل تروما ک الان متوجه نیستی ولی بعداً میفهمی
بخاطر همین از الان با کمک مشاور برو جلو
این دعا ها هم بنداز دور بخدا همچین آدم های ارزش ندارن
فک کن بعد از دوسال برگشت مث قبل وقیح پرو بود با این تفاوت ک میگف بهترین رابطم با تو بود اون موقع میگفت گمشو از زندگیم
یا میگف دوستم داشته در صورتی ک بارها بارها میگفت دوستم نداره
آدم خوبی نبود و نیست