2777
2789
عنوان

جادوی وودو

| مشاهده متن کامل بحث + 8635 بازدید | 271 پست
آخه اولش همش میگفتی باید برگرده واسه همین گفتم خودخواه خدارو شکر پشیمون شدی چون واقعا ترسناک بود من ...

میترسم بهش اسیبی برسه

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

من چند چیز بگم شبه میترسم زیاد حرف بزنم 

عزیزم اینایی که تو میگی هیچ وقت مومن هاشون احضار نمیشن 

اگر میبینی فلان دعا نویسی میگه موکل دارم اینا بدون شیطانی هستن 

ممکنه کاری که میخوای برات بکنن ولی در عوض

از تو هم یه چیزایی می‌خوان همین جور مفت مجانی برات کار نمیکنن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنونم منظورم از ذکر کلا سوره های قرآن یا چله زیارت عاشورا واینا هم هست.پس میشه به امید خدا از این ط ...

بله ان شا الله.دعای توسل مجرب هست چله بگیرید و البته حدود شرعی رو همونطور که تا الان مقید بودین ادامه بدین🌹

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
دوستان مگه نمیگن ازدواج قسمته ؟ همه چیز دست خداس...بالاتر ازخدا هیچ قدرتی نیس...پس چجوری میشه با سحر ...

اره

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
من چند چیز بگم شبه میترسم زیاد حرف بزنم  عزیزم اینایی که تو میگی هیچ وقت مومن هاشون احضار نمیش ...

اره میدونم

خیلی خیلی ازتون ممنونم 🌹🌹 من برای این یه مورد به خدا التماس میکنم چون واقعا مومن هست و هیچ کدوم ا ...

ان شا الله اگه به مصلحت هست هر چه زودتر موانع برداشته بشه و به هم برسین.دقیقا ایمان فرد خیلی مهمه.عاقبتتون بخیر🌹🌹

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

خواهر جان من چندتا مورد می‌دونم که شاید بهت کمک کنه الان دیر وقته فردا بهت میگم که ان شالله نتیجه بگیری 

فقط اینکه از روی احساس نکن ببین واقعا طرف میارزه که بخوای برگرده ؟ یا نه

خواهر جان من چندتا مورد می‌دونم که شاید بهت کمک کنه الان دیر وقته فردا بهت میگم که ان شالله نتیجه بگ ...

میشه به منم بگی

هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران نمیتوانند تفاوت را تشخیص بدهند...

خواهر جان من چندتا مورد می‌دونم که شاید بهت کمک کنه الان دیر وقته فردا بهت میگم که ان شالله نتیجه بگ ...

تا فردا ممکنه تاپیک بترکه

هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران نمیتوانند تفاوت را تشخیص بدهند...

اوعوم 

متاسفانه اره