2777
2789
عنوان

جادوی وودو

| مشاهده متن کامل بحث + 8635 بازدید | 271 پست
متاسفم واست من نظرات کاربرارو خوندم مو تنم سیخ شد از ترس . چقدر خودخواهی شما 

برچی خودخواه

خوب منصرف شدم دیگه

چون اسیبی بهش برسه اولین نفر من میمیرم

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
ذکر بطور کلی نور هست گفتنش برای هیچ کس مشکلی نداره البته بدون عدد و در جهت رحمانی مثل ازدواج هم اثر ...

ممنونم منظورم از ذکر کلا سوره های قرآن یا چله زیارت عاشورا واینا هم هست.پس میشه به امید خدا از این طریق نتیجه گرفت؟

درسته نه من نه طرف مقابل نمیخواییم رابطمون غیر شرعی باشه 

به خودشم گفتم اگر یه روز شروع مجدد باشه باید رسمی باشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزار من گرفتم ب دستم برسه بهت میگم چجوریه و اگه خوب بود بهت معرفیش میکنم

ازکیییی

درخاست دوستی پلیززززز

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
الان دعانویسا اکثرا میلیونی پول میگیرن من رقیب دارم یه شب توی خواب دیدم گفتن برو طلسم چهل گیس بگیر ...

نه بابا نکن  اگر یکی کارش خدا پیغمبری باشه برای رفع مشکل نمیگه این همه پول بده 

گیر آوردن این پول خودش یه مشکل جدید تره 

خون وجن خیلی خطرناکه من خیلی خیلی درباره اش تحقیق کردم  اصلا سمتش نرو  همه دعا نویس های ...

چرا خطرناکه

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
خون وجن خیلی خطرناکه من خیلی خیلی درباره اش تحقیق کردم  اصلا سمتش نرو  همه دعا نویس های ...

برچی خطرناک؟

کارما داره؟

سیاهه؟

یکم درموردش توضیح میدی

دعانویسای تلگرامو قبول ندارم

نماز جعفر طیار علیه السلام رو بخونید با تضرع و استغاثه به امام زمان علیه السلام

خیلی خیلی ازتون ممنونم 🌹🌹

من برای این یه مورد به خدا التماس میکنم چون واقعا مومن هست و هیچ کدوم از خاستگارام به گرد پاشم هم نمی‌رسم 

من رفتم دیگه.شب بخیررررر🤕😄🌹

وودو نمیگیرم دیگهه

رحمانی ک عب نداره

برچی خطرناک؟ کارما داره؟ سیاهه؟ یکم درموردش توضیح میدی دعانویسای تلگرامو قبول ندارم

چون هیچ کس نسخه اصلی این طلسم رو نداره و کلی موکل سرگردان داره 

و موکل سرگردان تمام زندگی رو نابود می‌کنه تورو خدا دنبال این چیزا نرین اگر میرین هم اینطور خطرناک نرید 

الان دعانویسا اکثرا میلیونی پول میگیرن من رقیب دارم یه شب توی خواب دیدم گفتن برو طلسم چهل گیس بگیر ...

نه بابا نکن  اگر یکی کارش خدا پیغمبری باشه برای رفع مشکل نمیگه این همه پول بده  گیر آوردن ...

زندگیم رو هواست از چند جهت تحت فشارم تمام بدنم بهم ریخته مریض شدم موندم چه کنم اون رقیبم تو کار سحر و جادوی بیکار نمیشینه من اصلا بیخیال این ادم شده بودم باز زهر خودشو میریزه

هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران نمیتوانند تفاوت را تشخیص بدهند...

خیلی تعریف میکنن ازش.  چون هزینه خاصی هم نمیگیره  شایدخوب باشه

میفرستی برام خصوصی لطفاا

برچی خودخواه خوب منصرف شدم دیگه چون اسیبی بهش برسه اولین نفر من میمیرم

آخه اولش همش میگفتی باید برگرده واسه همین گفتم خودخواه

خدارو شکر پشیمون شدی چون واقعا ترسناک بود من اولین بارشنیدم

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

دوستان مگه نمیگن ازدواج قسمته ؟ همه چیز دست خداس...بالاتر ازخدا هیچ قدرتی نیس...پس چجوری میشه با سحر و جادو کسی رو قسمت خودمون کرد؟ 

یعنی میشه تو کار خدا دخالت کرد؟ و قسمت عوض کرد ؟