2777
2789
عنوان

جادوی وودو

| مشاهده متن کامل بحث + 8637 بازدید | 271 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم کدوم شهری

مشهد🥺

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
این سوزن زدن که واسه مرگه

یجا نوشته بود برای بازگشت هم هست که

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
نه عزیزم قضیه اینه که برای بازگشت دوست پسر چون حرام و غیر شرعی هست ذکر اثر نداره.طلسم رحمانی بازگشت ...

قبول ندارم دوستم با دوس پسرش با دعای رحمانی و سوره والضحی

عشقشو برگردوند.

من تو این کار خبره ام

قبول ندارم دوستم با دوس پسرش با دعای رحمانی و سوره والضحی عشقشو برگردوند. من تو این کار خبره ام

خوب از این خبره بودنتن برام بگین.توضیح بدین😊 از کجا و اساتیدتون کیا هستن؟ 

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
قبول ندارم دوستم با دوس پسرش با دعای رحمانی و سوره والضحی عشقشو برگردوند. من تو این کار خبره ام

خیلی ادعای بزرگیه ها گاینکه در این زمینه خبره هستین.چند سالتون هست؟

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
خیلی ادعای بزرگیه ها گاینکه در این زمینه خبره هستین.چند سالتون هست؟

نیاز نمیبینم که بخام واس شما ک نمیشناسمتون چیزی رو بازگو کنم

فقط خاسم بگم راجب چیزی ک اطلاعات ندارین ب مردم حرفای اشتباه نزنین.

دیگم ریپ نزنین جواب نمیدم

نیاز نمیبینم که بخام واس شما ک نمیشناسمتون چیزی رو بازگو کنم فقط خاسم بگم راجب چیزی ک اطلاعات نداری ...

😊😊