2777
2789
عنوان

خسته شدم از دویدن و به هیچی نرسیدن

267 بازدید | 28 پست

۱۸ سال درس خوندن حاصلش شد مفتی کار کردن و با قیمت کم کار کردن واسه یه جای فکستنی و به در نخورد

پول ساده ترین چیزا رو هم ندارم

واسع خرید یه شلوار هفتصد تومنی چند ماهه دارم صبر میکنم بازم نتونستم بخرم

هرچی درمیارم خرج خود کارم میشه

لعنت به زندگی

بعد دیروز یکیو دیدم مثل ریگ پول خرج میکرد اون وقت من با مدرک ارشد و کلی تلاش برای ارتقای سطح علمیم و چوب خوری واسه کار هنوز به درامد نرسیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا فکر میکنم توی ایران زندگی نمیکنیم روی تردمیل زندگی میکنیم

اوفففففف

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

با شغل دولتی به جایی نمیرسید 

بزنید تو کار ارز دیجیتال و بورس و وام 🚶‍♀️

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan

درکت میکنم .کلا درس تو ایران به درد پول درآوردن نمیخوره مگه رشته های خاص 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

سلام چه رشته ای  خوندید؟  مسایل را با هم مخلوط نکنید. اونی که  مثل ریگ پول خرج میکنه قطعا با زحمت پول بدست نیاورده. شما هم که درس خوندن را انتخاب کردید نباید انتظار داشته باشید به پول زیادی برسید. اما اوضاع همیشه سخت باقی نمیمونه . بعد از هر سختی گشایش هست.

با شغل دولتی به جایی نمیرسید  بزنید تو کار ارز دیجیتال و بورس و وام 🚶‍♀️

من از ارز هیچی نمیفهمم

چیکار باید بکنی

پول باید بزاری؟ 

اگه به فنا رفت چی؟ 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

من از ارز هیچی نمیفهمم چیکار باید بکنی پول باید بزاری؟  اگه به فنا رفت چی؟

منم نمیدونم میخوام تحقیق کنم درموردش 🦦✌🏿

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
سلام چه رشته ای  خوندید؟  مسایل را با هم مخلوط نکنید. اونی که  مثل ریگ پول خرج میکنه ...

نه گفت باباش بهش فروشگاه داده

بعد من عین خر دارم کار میکنم به امید یه کار بهتر هیچی به هیچی