2777
2789
عنوان

خسته شدم از دویدن و به هیچی نرسیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب باباش پولدار بوده. خیلی زودم این ثروت ها به باد میره. افسوس این آدمارو نخورید.

اتفاقا به باد نمیره .کسایی که سرمایه در اختیارشونه کافیه یه ذره باهوش باشن راحت میتونن چند برابرش کنن پول واقعا پول میاره .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
اصلا فرض کنید بیشتر بشه. مگه این بشر چقدر نیاز به پول داره . عمده این خرج ها اصراف هست.. اینا حرص هس ...

منم قبلا همین فکرا میکردم

ولی چرای بیش نیست

برای منی که دارم عین خر کار میکنم و یه شلوار نمیتونم واس خودم بخرم با اونی که به قیمت همون شلوار فقط دیروز رفت تنقلات خرید داد به ما زندگی فرقی نداره؟

اینا همش توجیهه واسه آروم کردن خودمون

اتفاقا به باد نمیره .کسایی که سرمایه در اختیارشونه کافیه یه ذره باهوش باشن راحت میتونن چند برابرش کن ...

خیر این آدم اگر عاقل بود خودش پول بدست میاورد و  بنده ثروت باباش نبود. در ضمن عاقل بود بی حساب و کتاب خرج نمیکرد. شما هم سنتون به من برسه متوجه میشید که پول مثل خیلی چیزای دیگه ممکنه لازم باشه ولی اکثر اوقات نه تنها خوشبختی و ارامش نمیاره بلکه زندگی را نابود میکنه. چون اکثر آدما ظرفیتشو ندارند.

خیر این آدم اگر عاقل بود خودش پول بدست میاورد و  بنده ثروت باباش نبود. در ضمن عاقل بود بی حساب ...

حالا ما که پول نداریم آرامش داریم؟

چه فرقی داره؟

فرقش اینه که ما ناآرام بی پولیم اون ناآرام پولدار

منم قبلا همین فکرارو میکردم الان سنم بالا رفته میبینیم با درس و کار ارتقای سطح علمی و تلا شواسه رشتم هیچی بدست نیاوردم دیگه اینجوری فکر نمیکنم

منم قبلا همین فکرا میکردم ولی چرای بیش نیست برای منی که دارم عین خر کار میکنم و یه شلوار نمیتونم و ...

ببینید هر کسی تو یک مرحله زندگیش ممکنه موقعیتی داشته باشه که به پول برسه. اکثرا هم  از راه درست نیست. خیلی ها پول براشون همه چیزه . حاضرن براش عالم و آدم را به آتش بکشن. برای همین آدم پولدار دیدید تاسف نخورید. اونی که از راه درست پول درآورده باشه و آدمیزاد باشه نمیتونه پولدار بمونه. چطور میشه کسی اینهمه درد و رنج آدمارو ببینه کسانی که به نان شب محتاج هستن بعد دنبال اینهمه اصراف باشه؟ من هرگز تاسف این آدمارو نمیخورم

حالا ما که پول نداریم آرامش داریم؟ چه فرقی داره؟ فرقش اینه که ما ناآرام بی پولیم اون ناآرام پولدار ...

ببینید اصولا کسی باید ادامه تحصیل بده که عاشق درس باشه. والا اینکه فکر کنیم با تحصیل به پول میرسیم نه. اگر کسی دنبال علاقه اش بره به پولم نرسه افسوس نمیخوره. نه ایران و نه هیچ کشور دیگه تحصیل اینقدر ارزش نداره. مهم کار هست. طرف تحصیل میکنه برای کار. پیدا کرد تحصیل را رها میکنه. کارم براش عار نیست.  مهم آرامشه. خیلی وضع مالی خوبی ندارن ولی آرامش رو دارند خیلی بیشتر از اون آدمای پولدار. غنای آدما به پولشون نیست به روحشون هست.

ببینید اصولا کسی باید ادامه تحصیل بده که عاشق درس باشه. والا اینکه فکر کنیم با تحصیل به پول میرسیم ن ...

هیچکس به اندازه من عاشق درس و رشته ی مورد علاقش نبود

ولی نون و عشق به کسی نمیدن

هیچکس به اندازه من عاشق درس و رشته ی مورد علاقش نبود ولی نون و عشق به کسی نمیدن

شما اگر اندازه  صدو دوازه صفحه ای که شاکی بودید و یا مطلب گذاشتید اینجا از خدا کمک میخواستید باور کنید موفق تر بودید. دلتون را صاف کنید خدا معجزه میکنه.

خیر این آدم اگر عاقل بود خودش پول بدست میاورد و  بنده ثروت باباش نبود. در ضمن عاقل بود بی حساب ...

من سی سالمه و سنم به قدری رسیده که همه اینا رو متوجه بشم .بند پول باباش نیست .داره ازش استفاده می‌کنه تا پول بیشتری به دست بیاره. آنقدر هم دیدم که پولدارا پولدارتر میشن و فقیرا فقیرتر .اما به طور کلی پول خیلی هم چیز خوبیه اگه نبود همه آدما دنبالش نبودن. بقیه حرفا هم دلداری دادن و شعاره 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
من سی سالمه و سنم به قدری رسیده که همه اینا رو متوجه بشم .بند پول باباش نیست .داره ازش استفاده می‌کن ...

من چیزی رو میگم که بهش رسیدم دوست عزیز. اهل شعارم نیستم. منتها باید آدما به جای اینکه به ظواهر زندگی آدما نگاه کنند به باطنشون نگاه کنند. اون موقع افسوس نداشته هاشونو ندارند.