2777
2789

چند کتاب معرفی می‌کنید؟ که سبک و قلمش مثل کتابای استاد مطهری باشه‌.

و همین‌طور در مورد سبک و زندگی اسلامی کتاب مناسب معرفی میکنید؟! 

حدودا یک سالی هست تو این سبک کتاب نخوندم فکر میکنم خیلی فاصله گرفتم.

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

سعی کنید کتابهای شهدایی مطالعه کنید سربلندخیلی قشنگه ودرموردخودشناسی میشه گفت هست

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن خیلی قلم روان داره مجموعه سخنرانی هست 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
سعی کنید کتابهای شهدایی مطالعه کنید سربلندخیلی قشنگه ودرموردخودشناسی میشه گفت هست

منظورتون رمانه؟ 

یه مدت طرفدار همچین سبکی بودم ، ولی الان بیشتر می‌خوام اطلاعاتم بالا بره

مرسی سیوش کردم حتما می‌خونمش 💛🌿

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
منظورتون رمانه؟  یه مدت طرفدار همچین سبکی بودم ، ولی الان بیشتر می‌خوام اطلاعاتم بالا بره مرس ...

نه زندگیمامه شهداها

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

کنابای قرائتی مهارت معلمی رو من دوست داشتم 

منم واقعا خیلی روم تاثیر داشته قلمش رو دوست داشتم

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

2790
2778
2791
2779
2792