baraaana مدیر استارتر عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 843 عنوان وای کمک 475 بازدید | 12 پست دوستان من 20سالمه ولی همش ناخون میجوم راه حلی ندارید که این کارو ترک کنم خودمم از ناخونام خجالت میکشم😢😢 دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!... 1396/04/31 | 20:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Fatii1 عضویت: 1395/10/07 تعداد پست: 3878 وقتی تو خونه ای به ناخونات چسب زخم بزن تا نتونی بجویی.شاید از سرت افتاد
مژی۲۰ عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 128 من یه محلول برای دخترخاله ام ازترکی آوردم که خوب بود.دوتاآورده بودم.یه دونه اش آکبند مونده.خواستی بهم ایمیل بده مهم نیست چقدرتمدن داریم مهم اینه فرهنگ بالایی داشته باشیم
baraaana مدیر استارتر عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 843 ناخن بکار دیگه نمیتونی بجوییش شوهرم خوشش نمیاد عزیزم دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
مامان_آروین عضویت: 1396/01/17 تعداد پست: 4525 من ٣١ سالمه از ٢ سالگي پوست لبم رو ميكنم.. هركا يم كردم و ديگران كردن فايده نداشت.. ديگه مامانم گفت شوهر كني آدم ميشي. شوهر كردم بدتر شد.. ديگه فكر نكنم ماها خوب شيم😁
baraaana مدیر استارتر عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 843 من یه محلول برای دخترخاله ام ازترکی آوردم که خوب بود.دوتاآورده بودم.یه دونه اش آکبند مونده.خواستی به ... محلول ؟چی هس ؟نمیدونم قیمتش چنده؟ دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
baraaana مدیر استارتر عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 843 من ٣١ سالمه از ٢ سالگي پوست لبم رو ميكنم.. هركا يم كردم و ديگران كردن فايده نداشت.. ديگه مامانم گفت ... خخخخخخ آره دقیقا دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
***andia*** عضویت: 1395/04/26 تعداد پست: 3996 لاک تلخ از داروخونه بگیر مثل زهرماره دیگه جرئت نمیکنی ناخن بخوری..البته فقط رو ناخنات بزن که انگشتات تلخ نشه چون دیگه نمیتونی با اون دست غذا بخوری 🤔
بهار192 عضویت: 1395/07/25 تعداد پست: 8726 منم همین بودم بعد دیگه با خودم قرار گذاشتم فقط ناخون شصتمو بخورم و اون رو هم کم کم ترک کنم،الان 10 ساله فقط دارم شصتمو میخورم و ترک نشده باز بهتر از اینه ک کلشو بخوری😁
حسنیٰ عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 91 چرا استرس داری؟ اگه ناخوناتو بلندکنی ولاک بزنی وبرسی به ناخونات دیگه نمیخوری