2777
2789

سلام ما یک سال باهمیم و نامزدیم بعضی وقتا الکی بهونه میگیره و دعوا راه میندازه نمیدونمم چیکار کنم دیگ همه کار ک میتونم میکنم وقتی از سرکار میاد میرم پیشش قربون صدقش میرم باهاش حرف میزنم از همه لحاظ تامینش کردم یعنی هرچیزی ک ی مرد از رابطه میخاد رو انجام میدم ولی بعضی اوقات الکی بهونه میگیره و ازم فاصله میگیره مثلا امروز ک از سرکار اومد من داشتم کار میکردم تو خونه عجله ام داشتم بعد ک اومد رفتم بغلش کردم بوشش کردم و بهش خسته نباشید گفتم ولی میگ تو سرد باهام برخورد کردی حوصلتو ندارم صبح ام از خواب بیدار شدی زنگ نزدی بهم خودم زنگ زدم 

اون نمیزارع من برم بیرون خودشم زیاد یعنی اصلا منو بیرون نمیبرع میگ ماشین ندارم دوس ندارم برم ولی خودش می‌ره بیرون منم گفتم تو ام حق نداری دیگ بری بیرون الان ک قهر کرده همش میگه حوصلتو ندارم برو اونور میگ میخام برم بیرون میگم کجا میگ کار دارم به تو ربطی ندارع نمی‌دونم چیکار کنم چرا اینطوری رفتار می‌کنه بنظرتون ی بارم ازش خیانت دیدم 

فقط طلاق

)کاربری دست دونفر(مامان و دختر) بود الان دست منه(دختر))ارزش آدما به اندازه چیزیه که دوست دارن...یکی که عشقِ ماشینه ارزشش اندازه ماشینه...یکی که دیوونه ی طلاس ارزشش به همون اندازه اس...یکیم که عاشق خداست ارزشش بی نهایته...نمیدونم کی قراره از ته دل بخندم و خوشحالی و خندم بشه چسبِ زخمِ زخمای قبلیم ولی میدونم میشه امسال سالِ موفقیتمه...مامان میدونم  حواستون بهم هست میدونم نگام میکنین و خیلی شبا که با گریه میخوابم بغلم میکنین حس میکنم صداتونو که هی بهم میگین امید داشته باشم بالاخره تو زندگیِ منم بهار میشه...میدونم...ممنون که اجازه دادین دوستتون داشته باشم(مامانِ هممون:حضرت فاطمه (س))یه دهه هشتادی که تجربه هاش خیلیییی بیشتراز سنشه شاید دهه هاا تفاوت🙂👌🏻عاشقِ دردا و محدودیتا و نشدن های زندگیمن...اونا قوی کردن منو...غمگین ترین فعل:نشدن🙂...آینده ی مبهم...بااینکه تو قایق تنهام و یه اقیانوسِ طوفانی روبه رومه پاروم شکسته اما میجنگم باید بجنگم تنها راهم اینه...اگه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستین که انرژیش ده برابر به خودتون برمیگرده....زیر۱۸سال(چه سنی چه عقلی)نه ریپ کنه نه بیاد تاپیکام😒برید توهمون تاپیکای درس و مشق خودتون😒عاشقِ لیلایِ بینهایت❤🙃از دیار امام رضا(ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یه خونه این؟؟

طبیعی نیس  به نظرم

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

تو باید همه کار کنی😐😐😐😐😐

محل نده بهش وقنی چرت میگه

بعدم اینکه از هر لحاظ تامینش کردی توقعش رو بردی بالا منطقیه برات طاقچه بالا  بذاره...

کلا سبک اشتباهی رو پیش گرفتی

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
مرد جماعت زیاد محبت کنی بهش میشع همین ی مدت سرد  شو توام ی شوک وارد کن  بهش

تا مثل خودش رفتار میکنم میگم چرا سردی منم سرد میشم میگ باشه پس من میرم ی مدت فکرامو‌کنم راجب ازدواجمون همش میخاد فرار کنه

تا مثل خودش رفتار میکنم میگم چرا سردی منم سرد میشم میگ باشه پس من میرم ی مدت فکرامو‌کنم راجب ازدواجم ...

اگه رابطه نداشتی میگفتم جنون داره یا مودی هست .

ولی وا دادی دختر الانم برای اینکه عروسی بگرید میکرومتر دنبال خودش 

یا فاطمه زهرا#

یا خرش از پل گذشته و توام رابطه داری باهاش خیالشو راحت کردی پررو شده یا با ده نفر دیگم هست که فراموش می‌کنه تو کدومشون بودی خصوصا که میگی نمیذاره بری بیرون معمولا اینجور مردا که خودشون هرکاری کردن ب اسم غیرت اجازه نمیدن زن بره بیرون در کل حواستو جمع کن این ی هشداره 

خب شاید حوصله نداره یا یه درگیری ذهنی داره که بهونه گیری میکنه

ارع اکثر وقتا خوبیم باهم یعنی اونم مهربونه باهام دوستم داره می‌دونم ولی بعضی اوقات اینطوری می‌کنه میگم شاید میخاد بره بیرون میخاد مثلا جواب منو نده یا مثلا نگه کجا میره چون الان الکی میگ این وقت روز کاری ندارع