2777
2789

من چند سال پیش حدود شونزده هفده ترم توی بهترین زبانکده شهرمون دوره دیدم ولی الان میخوام برم دوره ttc توی کانون زبان ببینم لطفاً راهنمایی کنید

اول باید جلسه های تی تی سی رو بری بعد دمو بدی اگر قبول شدی با نمره بالا شروع کنی درس دادن اگر نه بای ...

یعنی الان اگه برم کانون زبان دوره ttc میتونم شرکت کنم یا اول تست میگیرن؟من حدود ده سال پیش زبان می خوندم مدرک مترجمی ندارم ولی مدت زیادی زبان خوندم‌...قبلا هم خصوصی تدریس می کردم کتاب های درسی رو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی الان اگه برم کانون زبان دوره ttc میتونم شرکت کنم یا اول تست میگیرن؟من حدود ده سال پیش زبان می خ ...

فکرکنم شاید اولش یک مصاحبه بگیرن نمیدونم 

فکر میکنم باید زمان تشکیل کلاس بری

من چون دانش اموز همون اموزشگاه هستم ۹ ساله ۲ سال پیش تی تی سی دادم الان یکساله درس میدم ولی خب حقوق کمه اینو گفتم بدونی 

💕🌸☘️🌹

فکرکنم شاید اولش یک مصاحبه بگیرن نمیدونم  فکر میکنم باید زمان تشکیل کلاس بری من چون دانش اموز ...

من توی آموزشگاه کار می کنم ولی هم از طرف مدیر و هم طرف خونواده فشار وارد می کنن که باید تدریس کنی من از بچه های زیر هشت سال زیاد خوشم نمیاد فقط میخوام چند دوره تدریس کنم دهن همه رو ببندم

من توی آموزشگاه کار می کنم ولی هم از طرف مدیر و هم طرف خونواده فشار وارد می کنن که باید تدریس کنی من ...

اها من اموزشگاه  درس نمیدم مدرسه غیر انتفاعی درس میدم 

ولی خب چیزایی که میدونستم بهت گفتم 

منم به زور رفتم 

💕🌸☘️🌹