2777
2789
عنوان

چهلم خاله شوهرم و عروسی

221 بازدید | 20 پست

سلام خانوما

۱۷ ام چهلم خاله شوهرم هستش و ما بررای پنج شنبه این هفته عروسی دعوتیم عروس میشه دختر عمه پدرم 

نمیدونم چیکار کنم عروسی برم نرم ؟

چ کاری درسته

اونا برای عروسی من اومدن و ی جورایی ب گردنمون حق دارن

از این طرفم چهلم خاله شوهرم نرفته

شوهرم میگه تووبا خانوادت برو من نمیام میرم پیش مادرم بهش میگم که به گردنمون حق داشتن و یکیمون باید میرفت واسه همین خودم به زور فرستادم بره عروسی

اینم بگم عروسی تو روستای کناری مادرشوهرم برگذار میشه 

و از همسایه های مادرشوهرمم دعوتن میترسم ببینن حرف درست کنن مادرشوهرم دلگیر شه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر عمه پدر انقد نزدیک نیس که بخای بری و خاله شوهر قطعا نزدیکتر و مادرشوهرت حق داره ناراحت بشه دیگه 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

با همسرتون اخری برید کادوتون رو بدین و بعد شام زود برگردین.

البته اگه خانواده همسرتون متوجه میشن. وگرنه تنها رفتن شما اصلا جالب نیست اونم همسرتون بگه بزور فرستاده شمارو!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••