2777
2789
عنوان

به نظرتون تو رابطه اس؟

150 بازدید | 14 پست

امروز استوری گذاشته بود که پسری که  فکرش پول دراوردنه و از صبح کار میکنه شاید نتونه مثل بقیه پسرا وقت بذاره و باهات بیاد بیرونو این حرفا و وقتی که موفق میشه میاد تو رو به همه نشون میده و میگه این همون دختریه که تو شرایط سختم کنارم بوده 

به نظرتون تو رابطس تا حدودا 3 ماه پیش اینا مطمئن بودم کسی تو زندگیش نیست همین طوری رندوم میتونه گذاشته باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا😔😂

آره چند سال پای نداریش بودم پیاده زیر بارون و برف و همه مریضی هاش کنارش بودم کچل بود کنارش بودم جراحی دست داشت من همراه بودم، تو مطب رادیولوژی سنگ کلیه کنارش بودم تو نداری با کارگری کردن ،یبار نزاشتم کافه منو ببره که پولاشو جمع کنه ماشین بخره فرستادم مو بکاره ،کاشت، پولاش جمع شد، ماشین به انتخاب من خرید و بعدم ولم کرد 

شاید که خدا اینجوری خواسته
آره چند سال پای نداریش بودم پیاده زیر بارون و برف و همه مریضی هاش کنارش بودم کچل بود کنارش بودم جراح ...

وای این خیلی بده بی لیاقت یه ذره اوضاع مالیش خوب شده ول کرده رفته فکر کرده کس دیگه ای میتونه باهاش کنار بیاد 

چرا ول کرد اخرش؟

با یکی دیگه ریختن رو هم ،عکس تو ماشینش گذاشت پروفایل دخترا بهش پیام دادن هول برش داشت بهم گفت صد تا خاطرخواه دارم در حالیکه هربارتا سر کوچه میرفتم خواستگار داشتم ولی بخاطر اون رد کردم ،سرد سرد شد گفتم چرا اینجوری میکنی گفت منو خیلیا میخان ...رفت 

این داستان کچلی که مودار شد!😐 مرتیکه تازه ب دوران رسیده

آره حتی اعتماد بنفس نداشت تنها بره مطب ،الان عکس با ژست می‌زاره پروفایلش ...من بخدا واگذارش کردم مگه میشه جوونی یکی دیگه رو بگیری و خوشبخت بشی