2777
2789
عنوان

فیلم عروسی

1078 بازدید | 26 پست

گفتم این فیلم عروسی واسم دردسر ساز میشه 

نمیدونم قبلا تاپیکمو خوندین یا نه،خلاصش اینکه:

فیلم عروسیمو گرفتم و واسه اینکه خاهر همسرم گفت یبار هماهنگ کن بیار خونمون همه ببینن منم قبول کردم و ی روز باهاش هماهنگ کردم و اونم زنگ زده بود ب زن داداشا ک بیان ببینن،خلاصه بردم اونجا و زن داداشاش نیومدن و هرکدوم یه بهونه ای آوردن،یکی گفته بود مادرش از شهرستان اومده اونیکی گفته بود خاهرم تازه عروسه مهمون داره میخایم بریم کمکش یکی دیگه هم گفته بود اگه بقیه اومدن منم میام خلاصه منم رفتم فیلمو فامیلشون دید و یکی از زن داداشاش آخر وقت رسید و گف من گفتم بریم خونشون ببینیم دیگه باید میگفتی بیایم خونتون،منم گفتم چون گفتن بیار اینجا آوردم دوباره دیشب یکی دیگه اون یکیشونو دیدم گف شوهرم نذاشت بیام گفت میریم خونشون میبینیم،منم موندم دیگه چی بگم فقط گفتم چون ما خونه نیستیم گفتم شاید دیر بشه و هماهنگ کردم اینجابیاین

الانم تصمیم دارم اومدن خونمونم دیگه فیلم نذارم واسشون بگم از دست خودتون رفته ولی خیلی زور داشت تو چشم زل زده میگه دعوتمون میکردی ولی نتونستم جوابشو بدم  

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

اینجا اونجا شد من یکم گیج شدم  

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجا اونجا شد من یکم گیج شدم    

خخخ 

همه رو هماهنگ کردم بیان خونه مادر همسرم

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

ولی خیلی وقتا پررو بازی در میاره اگه در لحظه جوابشو بدی دیگه ساکت میشه و باهات کل کل نمیکنه اگه جواب ندی فک میکنه دیگه میتونه بتازونه

فیلم عروسی آدمو مگه همه باید ببینن؟

خودمم نظرم نبود ک ببینن ولی دیگه گفتم بزا یبار ببینن دیگه صداشون درنیاد

کلا خودتو بزن کوچه علی چپ هر موقع حرفش شد بحثو عوض کن

من زمانی ک خاهرش گفت بیار خونه ما فیلمو پیچوندم ولی بعد دیگه گفتم بزارم 

شما بودین چی جوابشو میدادین؟از صب دارم فک میکنم چی باید بهش میگفتم ک ساکت میشد!!

اولش کلاس گذاشتن بعد کنجکاو شدن اگه اومدن بگو خونه مامانمه فیلمم

دقیقا همینطور شد ولی از فضولی طاقت نیاوردن دیشب یهویی رفتیم خونه مادر همسرم دیدم نشستن دارن نگا میکنن 

آخه قسمت مردونشو ریختن تو کامپیوتر خونشون