2777
2789
عنوان

فیلم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 26 پست
من زمانی ک خاهرش گفت بیار خونه ما فیلمو پیچوندم ولی بعد دیگه گفتم بزارم  شما بودین چی جوابشو م ...

زن داداشای خواهرهمسرت مگه نمیشن جاری شما؟؟؟؟!!!!

چرا میگی زنداداشای خواهرشوهرم . نمیگی جاری هام؟؟؟  

هی زفتی انجا هی اونا اومدن اینجا  نفهمیدم بخدا     ولی فیلم عروسی مگه  فیلم س ...

اونجا منظورم خونه مادر همسرمه دیگه!

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

زن داداشای خواهرهمسرت مگه نمیشن جاری شما؟؟؟؟!!!! چرا میگی زنداداشای خواهرشوهرم . نمیگی جاری هام؟؟؟ ...

گفتم زن داداشای همسرم

اونم ک گفتم خاهر زن داداش بود(خاهر جاری)

از این کلمه بدم میاد   

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

اگه واقعا میخای فیلمو نشون بدی و اونام میخان که ببینن ،قاعدتا باید خونه خودت بیان دیگه ،چرا خونه این و اون هماهنگ کنی؟ 

بنظرم کار خوبی نمیاد فیلمتو برداری ببینی نونه کس دیگه ای که اونا ببینن

اکه دوست دارن بیان خونت ببینن

رویا هستم ولی نمیشه اسم کاربریمو تغییر بدم
من زمانی ک خاهرش گفت بیار خونه ما فیلمو پیچوندم ولی بعد دیگه گفتم بزارم  شما بودین چی جوابشو م ...

چند بار محل نذاری خودش میفهمه هر چی جواب بدی یه چیزی از توش درمیارن اصلا پاشو برو آشپزخونه یا جای دیگه انگار نشنیدی

که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها

من باشم که چیزی نمیگم     روم نمیشه حرفی بزنم

داداشش بود منم نتونستم چیزی بگم  

اگه واقعا میخای فیلمو نشون بدی و اونام میخان که ببینن ،قاعدتا باید خونه خودت بیان دیگه ،چرا خونه این ...

من اول مشکل داشتم ولی بعد کنار اومدم چون خونه خودم واسه اون تعداد یکم کوچیک میشه و اینکه ما هردومون سر کایم کم پیش میاد خونه باشیم تازه هم عروسی کردیم آخر هفته هامون اگثرا دعوتیم دیگه گفتم ببرم خونه مادر همسرم

فیلم عروسی من که یه کپیش دست مادرشوهرمه. هی دم به دقیقه هم جمع میشن باهم نگا میکنن هی از اون و این میگن.

بی مزه ها

من خودم یه بار دیدم فیلممو

بالاخره بعد از 26ماه انتظار خدا هدیه مو بهم داد. خدایا شکرت خودت  مواظب مسافر کوچولوم  باش و بسلامت بهم برگردون...
فیلم عروسی من که یه کپیش دست مادرشوهرمه. هی دم به دقیقه هم جمع میشن باهم نگا میکنن هی از اون و این م ...

من میخاستن قسمت مردونشو کپی کنن خوشم نیومد ولی دیگه چیزی نگفتم

من هنوز فیلم عروسی داییه خودمو ندیدم اینا خیلی جالب بود گفتن بیار میخان ببینن   

من میخاستن قسمت مردونشو کپی کنن خوشم نیومد ولی دیگه چیزی نگفتم من هنوز فیلم عروسی داییه خود ...

من فیلم عروسی برادرمم ندیدم ای خواهر کجای کاری

بالاخره بعد از 26ماه انتظار خدا هدیه مو بهم داد. خدایا شکرت خودت  مواظب مسافر کوچولوم  باش و بسلامت بهم برگردون...