2777
2789
عنوان

دیروز به شوهرم گفتم برای فردا .....

164 بازدید | 8 پست

منشی دکتر وقت مشاوره بهم داده(میخوام بینیمو عمل کنم) بعد گفت میدونی چند شب پیش خواب بدی درباره ات دیدم؟اصلنم خواب خوبی نبود(خوابش درباره جراحی و اینا بوده)گفت تو خواب داشتی زجر میکشیدی  میترسم بعد عمل ناراضی باشی یا بخوای ترمیم کنی اذیت بشی تو هم که آدم حساسی هستی گفت حالا امروز مشاوره رو با هم میریم دکترو ببین باهاش حرف بزن بچه ها شوهرم آدم دروغگویی نیست از لحاظ هزینه هم همه چی اوکی بود حالا با این خواب شک تو دلم افتاده نمیدونم چکار کنم خودم دوست داشتم عمل کنم هر چند بیشتر آدمای اطرافم میگن عمل نکن بعضیا هم میگن عمل کن تو رو خدا راهنماییم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی میخندم از نیم رخ یه کوچولو افتادگی داره

عمل بینی ریسکه

خیلیا ناراضین 

و خیلیا هم الکی میگن که راضین

کسی که دماغش بزرگه و ایراد داره عمل میکنه و هرچقدرم عملش بد باشه باز از دماغ خودص بهتره

ولی وقتی یکم ایراد داره چرا همچین ریسکی میکنی؟

چرا دلیل؟

چون اولا خواب دیده شوهرت دوما میگی دماغت زیادم بد نیست سوما خیلی ها ناراضی اند از عملشون فقط تظاهر میکنند ک راضی هستیم 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی